Silkeborgs bedste velvære 2021

Læs præsentationen af de nominerede her og giv din stemme

Afstemning

Stem på din favorit

Stem på Silkeborgs bedste velvære

Forkælelse for kroppen og det kan man på mange måder… det kan være den gode træning i et fitness eller en tur til frisøren, ansigtsbehandling, hvad er wellness for dig?

Badeanstalten
Badeanstalten Hostrupsgade, Silkeborg: Til jubilæumsavis.
Foto: Martin Ballund

Badeanstalten

Badeanstalten tager gæster med på en tidsrejse. Her bader man som for 100 år siden, da de færreste havde bad derhjemme. I dag kommer de fleste gæster både for at blive vasket grundigt med træuld og sæbespåner, men måske mest for at finde ro og opladning i dampen - alene eller sammen med venner. På Badeanstalten er det også muligt at få et velduftende urtebad, eller få et wellness kæreste-karbad med champagne og chokolade eller en dybdegående massage.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

I 2020 fejrede Badeanstalten 100-års jubilæum. Den fremstår i dag som den mest originale Badeanstalt der er tilbage i Danmark. Badeanstalten som også kaldes »Danmarks mest hemmelige« kulturperle har en helt særlig stemning. Hvis de gamle fliser på væggene kunne tale, ville de fortælle fantastiske historier fra det sidste århundrede.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

At være indstillet til »Silkeborgs Bedste Velvære« for andet år i træk vil betyde virkelig meget for Badeanstalten. Ikke mindst vil prisen trække endnu flere turister til Silkeborg for at opleve den unikke historie og atmosfære på Badeanstalten i Silkeborg.

Barberen i Silkeborg
barberen-velvaere

Barberen i Silkeborg

Barberen i Silkeborg er en klassisk herresalon, hvor herrer i alle aldre kan blive klippet og barberet i helt rolige omgivelser og lade sig føre tilbage til en tid, der var en gang. Ideen med salonen, som blev grundlagt i 2006, er at skabe en oase, hvor fokus på den enkelte kunde er i centrum. Der er derfor aldrig mere end en kunde i salonen af gangen.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Det, der gør salonen speciel, er netop den ro, der sænker sig over en, når man sætter sig i stolen. Det gamle urs tikken og den sagte jazz i den gamle radio får kundernes skuldre til at sænke sig efter et besøg i stolen. Navnlig under en barbering, hvor de varme og kolde omslag virkelig får pulsen ned. Her er ikke fart på nogen måde - tværtimod. Her er ønsket at bringe tempoet helt ned.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

At blive nomineret i denne kategori gør mig superstolt. Nu ved jeg jo naturligvis ikke, hvem der har indstillet salonen. Men for mig beviser nomineringen, at de ting jeg tilbage ved åbningen i 2006 ønskede at få frem i salonen, er lykkedes. Og at wellness til herrer har en berettigelse i dag.

LUX
lux-velvaere

Lux

Vi er et stort velvære- og wellnesshus centralt i hjertet af Silkeborg direkte til vand og natur. Vi tilbyder mange forskellige behandlinger, og vi har håndplukket de bedste behandlere. så vi rummer de dygtigste og mest kompetente indenfor de forskellige fag. Vi er Beauty by caro v/ Caroline Klitgaard. Lux tattoo v/ Puk Espersen. Lux styling v/ Line Wessberg. Lux by Kamilla Vester (frisør) v/ Kamilla Vester. Nina Norskov (frisør) farve specialist. Klinik Bodymind v/ Rikke Pedersen. Clinic Footcare v/ Henriette Frandsen

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Vi samler alt under ét tag. Silkeborg by er attraktiv i forhold til at udøve velvære og derfor var en stor samling af dette oplagt for os at etablere.

Herudover har vi et dejligt spaområde og ikke mindst adgang til søerne. Og så tilbyder vi muligheden for en dag med selvforkælelse, hvis man trænger til det.

 

Hvad kan vi bruge nomineringen til?

Vi er en nyetableret forretning, og nomineringen er derfor en fantastisk måde at vise vores skønne sted frem på.

Mo'Hair
mo-hair-velvaere

Mo'Hair

Mo´Hair åbnede i marts 2004 på Silkeborg Torv, og havde adresse der til april 2021. Vi fik muligheden for at flytte salonen i nyrenoverede lækre lokaler, og det er derfor ekstra dejligt med denne nominering fra vores kunder. Kunderne er fulgt med, og vi får samtidig rigtig mange nye kundebesøg.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Vi gør hver dag en stor indsats for at vores kunder får en personlig professionel oplevelse hos os.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

Vi er så glade og stolte af, at vi er blevet nomineret. Det betyder rigtig meget for os. Det betyder alt for os, at vores kunder ser salonen som et sted, hvor man får velvære, ro og en dejlig oplevelse. Tusind mange tak til alle, der har stemt på os.

Parfumeriet
Parfumeriet, Tværgade Silkeborg. Indehaver Kristine Grønne gjorde under den førstenedlukning en rækkeerfaringer. Blandt andet at det er upraktisk at det ikker er hensigtsmæssigt at have butik og behandling under samme CVR-nummer. Det har hun nu fået ændret og har samtidig fået renoveret ejendommen. Herunder har hun fundet en række historiske facts om bygningen og benyttet et tidligere bagdørs-glasparti til sin nye indretning. Et parti, hun har fundet afbilledet på et foto fra 1945. Flere foto af Kristine Grønne i butikken, herunder det nye/gamle glasparti.
Foto: Jakob Stigsen Andersen.

Parfumeriet

Parfumeriet er en skønhedsklinik og parfumeri i et. Vi laver skønne, afslappende og effektive behandlinger til både krop og ansigt. Vi ønsker at gøre det bedste for vores kunder og har i 19 år fulgt med tiden og bestræbt os på løbende, at udvikle os i vores klinik. Med uddannelse og med de eksklusive mærker vi sælger i butikken og klinikken. Målet er at hjælpe andre med at nyde livet, mens de bliver forkælet og forskønnet her hos os.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Vi arbejder meget på at følge byens fantastiske udvikling. Vi laver meget gerne frivilligt arbejde og laver mange arrangementer i samarbejde med flere af byens butikker og virksomheder. Vi er gerne med i velgørende tiltag i byen og elsker at være med til at prøve at skabe en by, hvor sammenhold står højt på listen.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

Nomineringen kan vi bruge til at give os selv et stort klap på skulderen og give os en følelse af, at noget af det vi står for og arbejder på lykkes. Vi er meget stolte over, at nogen tænker på os og vil bruge tid på at nominere os. Det varmer og rører os meget.