Nominer Silkeborgs Bedste 2021

Handel Silkeborg og Mediehuset Midtjyllands Avis kører Silkeborgs bedste for 3. gang.
Stem nu ...

Hvem skal nomineres i de 7 kategorier?

Sidste frist for at indstille er den 5. oktober.

 

Indstil dine personlige favoritter i følgende kategorier.

Silkeborgs bedste BUTIK

Prisen er til den butik, som gør noget helt særligt og gør Silkeborg til noget unik. Det kan være udsmykningen, servicen eller et helt særligt tiltag som butikken har gjort.

 

Silkeborgs bedste SHOPPING FOR KVINDER

Her konkurrerer alle butikkerne, der henvender sig til det kvindelige publikum. Det er til den butik, som får kvinden til at føle sig ”som den bedste” – alle genrer er i spil, lige fra de fineste stiletter, til den bedste duft eller har fundet det unikke brillestel.

 

Silkeborgs bedste SHOPPING FOR MÆND

Her konkurrerer alle butikkerne, der henvender sig til det mandlige publikum. Det er til den butik som får manden til at føle sig ”som den bedste” – alle genrer er i spil, lige fra kvalitet på varen til den gode atmosfære.

 

Silkeborgs bedste KULTUROPLEVELSE

Denne kategori er for de kulturoplevelser, som skaber fællesskab og sammenhold. Som bringer naturen, musikken, kunsten osv. tættere på ”så det kan føles og mærkes”.

 

Silkeborgs bedste SPISESTED

Her er der hygge, og den gode stemning som spiller en rolle. Maden spiller selvfølgelig også en rolle om det så er thai, græsk, amerikansk, dansk – bare kvaliteten og servicen er i top.

 

Silkeborgs bedste VELVÆRE

Forkælelse for kroppen, og det kan man på mange måder… det kan være den gode træning i et fitness, eller en tur til frisøren, ansigtsbehandling, hvad der er wellness for dig?

 

Silkeborgs bedste EKSPEDIENT

Denne kategori er for alle … og den gir´ fri leg – det er til den person som altid tænker nyt, har fingeren på pulsen, smilet vi bare ikke kan modstå, den bedste service eller måske noget andet som gør din shopping til noget unikt.

 

HUSK BEGRUNDELSE FOR HVORFOR NETOP DIN FAVORIT SKAL VINDE