Silkeborgs bedste velvære 2020

Læs præsentationen af de nominerede her og giv din stemme

Afstemning

Stem på din favorit

Stem på på Silkeborgs bedste velvære

Forkælelse for kroppen og det kan man på mange måder… det kan være den gode træning i et fitness eller en tur til frisøren, ansigtsbehandling, hvad er wellness for dig?

Familiefrisøren
BEDSTE VELVÆRE - FAMILIEFRISØREN

Familiefrisøren

Familiefrisøren beskæftiger seks frisører med bred erfaring inden for hårmode. De skaber et godt miljø, så kunderne altid føler sig godt tilpas. Samtidig bestræber Familiefrisøren sig på, at alle får den samme gode oplevelse hver gang. I salonen finder man de bedste produkter for miljø og hud, idet salonen arbejder på at beskytte og passe på naturen, kunderne og de ansatte.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Et rigtig godt arbejdsmiljø, super stemning og højt humør. Personalet hører ofte, at salonen er hyggelig, og det svarer godt overens med missionen om at være Silkeborgs hyggeligste og bedste frisørsalon.

Hvad betyder det at bliver indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Vi er stolte helt ind i hjertet af at være blandt de nominerede. Meget glade og beærede. Dejligt at folk bemærker, at vi gør os superumage hver dag.

Badeanstalten
BEDSTE VELVÆRE - Badeanstalten

Badeanstalten

Badeanstalten tager gæster med på en tidsrejse. Her bader man som 1920, da de færreste havde bad derhjemme. I dag kommer de fleste gæster både for at blive vasket grundigt med træuld og sæbespåner, men måske mest for at finde ro og opladning i dampen - alene eller sammen med venner. På Badeanstalten er det også muligt at få et velduftende urtebad, eller få et wellness kæreste-karbad med champagne og chokolade eller en dybdegående massage.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Badeanstalten har en helt særlig stemning. Hvis de gamle fliser på væggene kunne tale, ville de fortælle fantastiske historier fra det sidste århundrede. Vi sætter en ære i, at alting på Badeanstalten ser ud og føles som i gamle dage. Det skal være som at træde ind i en tidslomme, og der skal være tid til både nærvær, smil, fordybelse og hyggesnak.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

At være indstillet til »Silkeborgs Bedste Velvære« betyder, at endnu flere mennesker kan få øje på os og dermed få mulighed for at opleve den unikke stemning ved et besøg i vores »arbejdende museum«. Samtidig er det en blåstemlig af »Danmarks mest hemmelig Kulturperle«, og en stor glæde og ære for alle os, der kender det.

Stines hudpleje
hudpleje_stine

Stines hudpleje

Stines Hudpleje har eksisteret i Herning i 15 år. Da vi oplevede stor efterspørgelse på en innovativ hudplejeklinik i Silkeborg valgte vi, at etablere os i Silkeborg. Klinikkens personale hos Stines Hudpleje i Silkeborg består af tre kosmetologer Sara, Mia og Stine.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Vi er en resultatorienteret hudplejeklinik med speciale i hudsygdomme og anti-age. Det er vigtigt at kunderne opnår velvære og resultater, så vi sammensætter altid vores behandlinger ud fra deres ønsker og behov. Det betyder, at vi både er specialiseret i velværebehandlinger, men også bestræber os på at opnå et resultat med behandlingerne, vi udfører. Vi mener, at sund hud giver øget livskvalitet, men velvære er subjektivt, og derfor oplever vi også, at vores kunder opnår velvære ved, at få et pusterum fra hverdagen ved enten at få vokset, farvet vipper og bryn eller ordnet neglene. Vi henvender os både til dem, som ønsker medicinsk hudpleje og dem, der ønsker naturlig hudpleje.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Det betyder rigtig meget for os at blive indstillet til Silkeborgs Bedste. Vi er nye i byen, og vi mener, vi har noget nyt, seriøst og resultatskabende at tilbyde byens borgere. Indstillingen hjælper os med at udbrede vores budskab.

Parfumeriet
BEDSTE VELVÆRE PARFUMERIET

Parfumeriet

Parfumeriet åbnede både klinik og butik i 2002 og havde allerede fra starten stor succes på klinikken.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Parfumeriet har en personlig og hyggelige stil, der passer godt til kunderne, men også til de ansatte. Det er vigtigt for Parfumeriet, at personalet har det godt, når det forkæler kunderne. På den måde skabes det nødvendige frirum, der er nødvendigt for at give kunderne den wellness, de efterspørger.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Indstillingen betyder virkelig meget for os, og at det er vores kunder, der har nomineret os, varmer rigtigt meget. Det bekræfter os i, at vi gør det rigtige.

Barberen i Silkeborg
BEDSTE VELVÆRE BARBEREN I SILKEBORG

Barberen i Silkeborg

Barberen i Silkeborg er en klassisk herresalon, hvor herrer i alle aldre kan blive klippet og barberet i helt rolige omgivelser og lade sig føre tilbage til en tid, der var engang. Ideen med salonen, som blev grundlagt i 2006, var at skabe en oase, hvor fokus på den enkelte kunde var i centrum. Der er derfor aldrig mere end en kunde i salonen ad gangen.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Det, der gør salonen speciel, er netop den ro, der sænker sig over en, når man sætter sig i stolen. Det gamle urs tikken og den sagte jazz i den gamle radio får kundernes skuldre til at sænke sig efter et besøg i stolen. Navnlig under en barbering hvor de varme og kolde omslag virkelig får pulsen ned. Her er ikke fart på på nogen måde - tværtimod. Her er ønsket at bringe tempoet helt ned.

Hvad betyder det at bliver indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Nu ved jeg jo ikke, hvem der har indstillet salonen, men det er klart, at det betyder, at de ting, jeg ligesom ønskede at få frem i salonen, er lykkedes. Og at skabe wellness til herrer har en berettigelse. Det vidner kunderne, der har fulgt mig siden dag et om.