Silkeborgs bedste butik 2021

Læs præsentationen af de nominerede her og giv din stemme

Afstemning

Stem på din favorit

Stem på Silkeborgs bedste butik

Prisen er til en butik, som gør noget helt særligt og gør glæde for borgerne samt byen. Det kan være udsmykningen, servicen eller et helt særligt event som er afholdt.

Farstad Optik
farstad optik

Farstad Optik

Farstad Optik er en privatejet optikerforretning beliggende midt i hjertet af Silkeborg. Vi vægter den personlige kundekontakt og faglige dygtighed højt, så vores kunder tilbydes de mest optimale løsninger for deres syn. For os er kunden altid i fokus.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Vores ambition er at være det lokale optikervalg i Silkeborg, når det gælder synsprøve, briller, kontaktlinser, solbriller med mere. Vi sammensætter selv vores sortiment med passion og forhandlerkendte brands, men også mærker, som kun føres få steder i Danmark. Vi betragter os som et stærkt og lokalt engageret alternativ til de landsdækkende optikerkæder. Ikke mindst fordi vi blandt andet støtter flere lokale sportsklubber, større som mindre foreninger og Silkeborgs kulturliv. Med andre ord brænder vi for det lokale og stræber efter at være en del af byens puls.

 

Hvad kan du bruge nomineringen til?

Det betyder utroligt meget, og det er en kæmpe ære igen at blive nomineret til den her fine pris. Særligt fordi vores mange loyale kunder har stemt på os. Samtidig forpligter det også, at vi fortsat gør vores bedste, så vores kunder oplever en synlig forskel på høj faglighed, god kvalitet, unikt udvalg og en kundeoplevelse i særklasse.

Kaffekanden
kaffekanden

Kaffekanden

Kaffekanden er en lille hyggelig og hjemmelavet cafe/butik på Nygade, der serverer  den bedste økologiske kaffe, hvor til du kan nyde en speltbolle med ost, franskbrød med rullepølse eller et stort fantastisk udvalg af lækre kager og chokolade eller flødeboller.

I vores butiksdel finder du mange spændende specialiteter, kaffe, the i løs vægt, hjemmelavet chokolade fra Chokolade-Fabrikken, bolsjer, karameller og meget meget mere, som vi kan lave de fineste gavekurve med.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Helt klart vores personlige service og fantastisk smilende personale. Vi har dagligt mange dejlige stamkunder, som vi har et fantastisk forhold til med mange gode og personlige snakke.

Der er mange enlige, som besøger os, da de føler sig hjemme og velkommen. Derudover rummer vi alle aldersgrupper fra de yngste til de ældste generationer, og det elsker vi.

 

Hvad kan du bruge nomineringen til?

Det betyder stolthed, ære, kærlighed, belønning, anerkendelse, fremtid, håb og tilfredshed. At vi gør en forskel og at vi yder det bedste. Og en dyb taknemmelighed for byens bedste kunder og personale.

Kop & Kande
kop-og-kande

Kop & Kande

Vi er din lokale isenkræmmer, der forhandler et bredt sortiment i køkkenartikler, seng og bad, samt et stort eksklusivt udvalg i pynteting og gaveartikler til enhver smag og anledning. Vi er en »gammel« kæde-butik i nye klæder, som har givet byen en ny, men velkendt butik.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Hos Kop & Kande i Silkeborg servicerer og vejleder vi kunden på bedste vis. Kunderne er vore gæster, og vi gør vores bedste for at give dem en god oplevelse. Vi lytter til deres ønsker og tilpasser sortimentet ud fra efterspørgsel og samtidig prøver vi at differentiere  sortimentet fra byens øvrige isenkræmmere, for at give byen det bedste udvalg på isenkram og gaveartikler. Gennem live-shows og aktiviteter på sociale medier har vi  skabt en god kundekontakt, samt gjort det nemmere for vores kunder at handle lokalt i Silkeborg.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

Vi er meget beæret over at være nomineret til Silkeborgs bedste butik, som »den nye butik i klassen«. For os er det et stort skulderklap og en anerkendelse af, at vi er kommet godt fra start.  Nomineringen har givet os et selvtillids-boost, og vi ved, at vi i fremtiden kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at handle hos Kop & Kande Silkeborg.  Tusind tak til kunderne i Silkeborg og omegn.

Vinspecialisten
vinspecialisten

Vinspecialisten Vestergade

Vinspecialisten er en selvstændig ejet butik, som har to adresser. En på gå gaden med alt man kan ønske som the, kaffe, chokolade, vine, alle slags spiritus og meget mere. Og en i industrikvarteret med et større sortiment og en meget spændende og unik indretning. Ejer er franskmand Ludovic Riauté, som har overtaget butikken for 9 år siden og gjort den til et butik, hvor man siger: »Det er en slikbutik for voksne«.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Vi har nogle helt unikke varer i butikken. Vi er en butik, som kan skaffe næsten alt, og vi gør alt, vi kan for at tilfredsstille vores kunder. Vi har et stor netværk indenfor vin- og spiritusbranchen, som gør, at vi kan organisere nogle særlig vinaftener med besøg af producenterne. Det gør, at man får en meget bedre oplevelse end blot at møde en »dansk sælger«. Det er lige præcis det, vi går efter: At give en særlig oplevelse til silkeborgenserne.

 

Hvad kan du bruge nominering til?

At sige at det vi har gjort de seneste 10 år giver frugter. Vi er blevet en bedre og bredere butik end før. Og nomineringen betyder, at vi gør det rigtigt. Vi er kede af det, hvis vi ikke kan hjælpe en kunde. Vi skal bruge nomineringen til at markedsføre os som en dejlig og hyggelig butik med god service,  hvor kunderne er det vigtigste. Men vi ved, at uanset om vi bliver kåret som Silkeborgs bedste butik eller ej, så er der altid plads til forbedringer.

Buksecompagniet
buksecompagniet

Buksecompagniet

Buksecompagniet har siden 1977 været en fast del af bybilledet i Silkeborg. I Buksecompagniet arbejder vi ud fra en filosofi om at kombinere budgetvenlige mærker med de lidt dyrere mærker. Resultatet er i vores optik blevet en butik, der rummer mange forskellige fashion elementer og giver kunderne mulighed for at vælge bredt.  Hos os skal man kunne finde lige præcis de elementer til garderoben, som man mangler. Uanset om man er mand eller kvinde eller til det hurtige eller det klassiske. Vi går højt op i, at kunden får en positiv oplevelse i butikken. Uanset om de er den selvhjulpne type, eller gerne vil have hjælp fra personalet.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Buksecompagniet har gennem årene formået at sætte et aftryk, som gør, at mange lokale og kunder fra de omliggende byer trækkes til gågaden for at blive inspireret og opleve byen. Vi er stolte af vores brede brandportefølje, som primært rummer danske og skandinaviske brands samt et udpluk af internationale brands. I Buksecompagniet sætter vi en stor ære i at uddanne dygtige medarbejdere, som vi med stolthed har haft mulighed for at sende mod nye udfordringer. Vi er også en virksomhed, der er social ansvarlig og giver plads til alle slags praktikanter og elever.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

Vi er enormt taknemmelige og stolte over at være nomineret til byens bedste butik, og synes det er dejligt, at vores kunder har taget sig tid til at stemme på os. Der er ingen tvivl om, at denne pris vil være med til at sætte et ekstra stort smil på vores læber og give personalet et ekstra skulderklap. Nomineringen bekræfter os i, at vi gør det rigtige, og vi fortsat er et eftertragtet sted at handle i Silkeborg. Tak til trofaste kunder, som altid støtter os. Buksecompagniet