Silkeborgs bedste butik 2020

Læs præsentationen af de nominerede her og giv din stemme

Afstemning

Stem på din favorit

Stem på på Silkeborgs bedste butik

Prisen er til en butik, som gør noget helt særligt og gør glæde for borgerne samt byen. Det kan være udsmykningen, servicen eller et helt særligt event som er afholdt.

Bjørnholt Musik
BEDSTE BUTIK BJØRNHOLT

Bjørnholt

Bjørnholt Musik er Danmarks ældste musikforretning. Det er en generationsbutik, der er stiftet af Ruth og Jacob Bjørnholt i 1960. Det er en allround musikforretning og således ikke kun en guitarshop. Bjørnholt Musik sælger også tangenter, PA-systemer, computer tilbehør, trådløse mikrofoner og har et bredt sortiment af mærkevarer.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Et stort udvalg af topbrands som blandt andre Fender, Gibson, Yamaha, Martin og Boss, som næppe findes andre steder i Danmark. Det betyder, at butikken trækker kunder til fra hele landet. Høj service, god rådgivning samt mærkevarer har altid været i butikkens DNA og det faktum, at den ligger samme sted som i 1960, synes folk er charmerende. Mange kunder giver også udtryk for, at de er stolte over, at »deres« butik stadig findes.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Når man har boet i Silkeborg hele livet og er ærke-silkeborgenser, så er det en stor ære at være indstillet til »Silkeborgs Bedste«. Større bliver det ikke. Og musik er livsglæde, så det er dejligt at sælge musik hver dag, i særdeleshed i den lidt dystre tid lige nu.

Butik Farstad
BEDSTE BUTIK FARSTAD

Farstad Optik

Farstad Optik er en uafhængig optiker placeret i hjertet af Silkeborg, der altid har kunden i fokus. Forretningen bruger den nyeste teknologi og sælger efter eget udsagn de bedste produkter til en fair pris. Alle brillestel er håndplukket af personalet i butikken, og udvalget findes ikke andre steder i Silkeborg.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Farstad Optik har som mål at være Silkeborgs foretrukne optiker, og tager det alvorligt, når det handler om at yde lokalt. Butikken støtter og hjælper, hvor den kan - såvel store som mindre foreninger samt kulturlivet. BSH, Silkeborg Voel, SIF, Jysk Musikteater, Silkeborg Teater Kreds, Silkeborg ny teater og Silkeborg - Danmarks Outdoor Hovedstad er nogle af de steder der støttes.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Det betyder rigtig meget, at vores kunder har indstillet os til« Silkeborgs Bedste«.

Brødtekst: Det er tegn på, at de er glade for at komme her hos os i butikken, og at vi lykkes med vores mål om at være den foretrukne optiker med fokus på høj faglighed, kvalitet og udvalg til fair priser samt at være en del af byens puls.

Laura Thomsen Luxury
BEDSTE BUTIK LAURA THOMSEN LUXURY

Laura Thomsen Luxury

Hos Laura Thomsen Luxury finder man designertøj fra de største og kendte modehuse. Butikken tilbyder et komplet udvalg, så man trygt kan blande de forskellige brands. På den måde kan man opnå sit helt eget personlige look, hvad enten man klæder sig til hverdag eller den mere specielle lejlighed.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Laura Thomsen Luxury adskiller sig fra tilsvarende lokale butikker ved sit brede udvalg af high-end brands, der tiltrækker kunder fra hele Danmark.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Vi er særdeles stolte over at være nomineret og vil gerne takke alle dem, der har indstillet os i kategorien »Silkeborgs bedste butik«. Det forpligter, at vores dejlige kunder og byens borgere giver os denne store anerkendelse. Det bekræfter os også i, at vores daglige arbejde med altid at have en indbydende butik, unikke brands, events og oplevelser er ønsket og vellidt i Silkeborg. Vi elsker at drive forretning, og forkæle vores kunder og byens borgere.

T.I.N.G.
BEDSTE BUTIK TING

T.I.N.G.

T.I.N.G. er en møbel- og livsstilsbutik i midten af Silkeborg. Den blev grundlagt med 80 kvadratmeter i 2007, og er siden flyttet og vokset, så butikken i dag er en fælles arbejdsplads i stedet for en en-mands forestilling. Indehaver Helle Jakobsen er oprindeligt dekoratør, mens ægtefælle og indehaver Morten Jakobsen er tidligere møbelsælger.

Hvad gør stedet til noget særligt?

At den er personlig og drives af indehaverne. Det gør det muligt selv at vælge leverandører. Butikken tilbyder de møbler og det interiør indehaverne bedst selv kan lide, og målet er at inspirere alle, der kommer i butikken. Butikken har eksempelvis en unik blanding af lamper fra gamle, danske velkendte brands som Louis Poulsen og nye upcoming kunstnere.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Det betyder enormt meget. Vi har så mange dygtige kolleger, så vi bliver også helt ydmyge og samtidig meget bevidste om, at vi fortsat skal gøre os umage hver dag. Det er en kæmpe ære at være nomineret til den her fine pris.

Vinspecialisten Vestergade
BEDSTE BUTIK VINSPECIALISTEN

Vinspecialisten Vestergade

Vinspecialisten har eksisteret i mange år og er en kendt butik i Silkeborg. Butikken har adressen på Vestergade og knopskød sidste år med en afdeling på Priorsvej. Vinspecialisten er en af de få tilbageværende butikker, man vil kunne betegne som en »gammel købmandsbutik«. Der er en god stemning og en dejlig duft af kaffe og the. Butikken har sin egen import af the og vine og har fire ansatte, som brænder for at give kunderne den bedst mulige oplevelse.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Butikken har alt som mænd og kvinder ønsker, når det gælder vin, spiritus og chokolade og prøver altid at være på forkant med nye produkter som eksempelvis luksus vingummi, skumfiduser og lakrids. Det samme gør sig gældende for vin og spiritus, og Vinspecialisten var således blandt de første, der fik et stort ginsortiment.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Det betyder, at det hårde arbejde, man har lavet de seneste syv år, har givet noget. Vi har også det rigtige personale. Og det er klart, at uden dem, vil vi aldrig være indstillet til »Silkeborgs Bedste«. Det har en stor betydning for os alle. Vi brænder alle sammen for at give vores yderste, og rådgive kunderne rigtig. Vi plejer at sige, at »god service ikke er nok«. Man skal give kunderne den bedste service. Og det gøre vi med et stort smil.