Skip to content

Silkeborgs bedste butik 2018

Stort tillykke til vinderen og tak til alle som har stemt

Vinder

Silkeborgs bedste butik 2018

Vinderen af  Silkeborgs bedste butik 2018 er fundet

Stort tillykke til Buksecompagniet vinderen af Silkeborgs bedste butik 2018

buksecompagniet
B-Young
b-young

B-Young

Byoung Silkeborg er en tøjbutik, der sælger tøj til kvinder i alle aldre i hjertet af Silkeborg. Vi tror på den gode personlige betjening og med smil og god service kommer man længst. At blive nomineret til Silkeborg Bedste betyder alt for os og det er vi vildt stolte af. Vi har nogle fantastiske kunder og uden dem var vi her ikke.

Buksecompagniet
buksecompagniet

Buksecompagniet

Buksecompagniet har siden 1977 været en fast del i bybilledet i Silkeborg. Butikken ejes i dag af Ole Kinnerup, som startede tilbage i 1991. Hos Buksecompagniet arbejder vi ud fra en filosofi om at kombinere de mere budgetvenlige mærker med brands i den lidt dyrere ende. Resultatet er, i vores optik, blevet en butik, der rummer mange forskellige fashion-elementer og giver muligheden for at vælge bredt. Hos os skal man kunne finde lige præcis de elementer til garderoben, som man mangler, uanset om man er mand eller kvinde, og til det hurtige eller det klassiske. Vi går højt op i, at kunden får en positiv oplevelse i butikken – lige meget om de mest er den selvhjulpne type, eller gerne vil have hjælp fra personalet.

Hvad gør butikken til noget særligt?

Buksecompagniet er noget helt særligt. Inde hos os er vi én stor familie, og den følelse og atmosfære ved vi kunderne kan mærke. Det er vigtigt for os, at en kunde ikke bare bliver endnu en i rækken og derfor sætter vi en stor ære i, at vi er personlige med kunderne. For de ansatte er Buksecompagniet ikke bare en arbejdsplads, hvor man møder op og tager hjem igen. Det er et sted, hvor der er plads til at være den, man er og hvor man kan dele glæde og sorger. Vi har i alle de år, vi har eksisteret, uddannet dygtige medarbejdere, som vi med stolthed har sendt mod nye udfordringer. Når tidligere ansatte er et smut forbi deres hjemby, er det ikke uden, at komme forbi Buksecompagniet til et kram og en kop kaffe.

Derudover er vi stolte over vores brede brandportefølje, som både rummer danske og internationale brands. Vi oplever også, at kunder kommer lang vejs fra for at besøge Buksecompagniet, da de hos os har mulighed for, at få fingrene i nogle brands, som de ikke kan få i deres hjemby.

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

Det betyder alt!

Da mailboksen ’plingede’ med en mail om, at vi var nomineret til byens bedste butik, fløj en varm følelse igennem kroppen. Det var en følelse af enorm taknemmelighed, glæde og stolthed. Tanken om, at vi ikke har gjort andet end at
være os selv og troet på, at det vi gør med butikken er det rigtige, har nomineret os til Byens bedste butik, gør os enormt stolte. At vores kunder giver sådan en anerkendelse, som denne og at vinde denne titel, vil betyde rigtig meget for os.

Hvis vi ikke vinder titlen, ser vi det dog stadig som et kæmpe skulderklap, at vi har været nomineret. Da bare selve nomineringen, giver en blod på tanden ift., ikke bare, at fortsætte i samme ånd, som vi har gjort indtil nu, men hele tiden stræbe efter at gøre det endnu bedre.

Men når det så er sagt, krydser vi selvfølgelig alt, hvad vi har og håber på, at det er os, der får lov til at sætte klistermærket i vinduet og vise, at vi har byens bedste butik og ikke mindst kunder.

De bedste hilsner fra team Buksecompagniet!

Bundgaards
bundgaards

Bundgaards

Bundgaards’ er en modebutik som har eksisteret i 11 år.
Vi fører en bred vifte af skandinaviske brands i forskellige prisklasser. Det er vigtigt for os at alle kan være med i forhold til budget og behov. Derudover ligger vi en ære i at have nogle unikke brands og sammensætning deraf, som man ikke finder alle steder.

Vi vil gerne overraske og derfor gør vi en ære i at udvælge det helt rigtige til vores kunder – man er altid sikret prints, farver og skæve detaljer og fokus på tidens tendenser hos os.

Når du kommer som kunde i Bundgaards’ er det vigtigt at man føler sig velkommen og set. Vi prøver at skabe en afslappet og personlig stemning i butikken, derfor gør vi vores for at yde den bedste service og give dig en god oplevelse.

Vi er et lille voksende team som brænder for det vi laver uanset om man er fastansat eller hjælpepige. Der er plads til os alle.

Som noget nyt åbner Bundgaards’ snart webshop, som vi glæder os meget til. Vi er snart i mål og det bliver så godt!

Hvad gør butikken til noget særligt?

Der er flere ting der gør os til noget særligt.

For det første synes vi at vi har en særlig sammensætning af gode mærker, hvor vi tør at købe ”anderledes” ind og tør skille os ud fra mængden. Vi får ofte at vide fra vores kunder at man altid kan finde noget hos os, som man ikke ser andre steder. Det er noget særligt at turde prøve nye tendenser af, selvom det ikke er de nemmeste solgte varer.

En anden ting der gør os til noget særligt er at vi er mor og datter, så dermed appellerer vi bredt til vores kunder – både i forhold til stil og alder. Kunder er trygge ved at handle fordi de ved at vi altid er ærlige og oprigtige i vores rådgivning.

Vi prøver at gøre os til noget særligt ved at holde to årlige modeshows i butikken + andre gode kundeaftener. Vi har altid de sødeste kunder som støtter op om vores arrangementer og spørger altid i den nye sæson: ”har I fundet dato for modeshow?” så de kan sikre sig en plads.  Det varmer vores hjerter, at det er blevet en aften vores kunder ser frem til.

Det betyder meget for os at vi holder sammen lokalt og gør vores by til noget særligt – det synes vi selv at vi bidrager med.

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

Det er en stor anerkendelse fra vores kunder, som vi vil være rigtig stolte af. Det giver en tro på at vi gør noget som er rigtigt og at vi er på rette vej. Vi ligger mange timer og hårdt arbejde i butikken, så denne pris vil betyde uendeligt meget for os.

Vi er ikke nomineret fordi vi har udloddet rabatter, men fordi vores kunder stemmer med hjertet. Tak til vores dejlige kunder.

Haus Frau
hausfrau

Haus Frau

HAUS-FRAU i Tværgade hører til blandt de største multibrand-butikker af sin art i Danmark med toneangivende dansk og international mode. Vi har arbejdet dedikeret med vores HAUS-FRAU i 12 år med det stålsatte mål at sætte vores oplevelse af god stil på landkortet. Vi er ydermere stolte over at kunne tiltrække udenbys kunder her til Silkeborg!

Hvad gør butikken til noget særligt?

Vi gør vores ypperste for at møde kunderne med et smil og en uhøjtidelig imødekommenhed, og vi har over årene opbygget stærke relationer til kvinder i alle aldre, der både påskønner et inspirerende udvalg og ærlig service i øjenhøjde.

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

Vi er oprigtigt stolte og ydmyge over at være indstillet! I en stærk handelsby som Silkeborg med masser af flotte forretninger og stor konkurrence på feltet er dette en virkelig dejlig anerkendelse af vores og vores teams indsats, som samtidig bekræfter os i, at det giver mening at drive butik på den måde, som vi gør det, her i Silkeborg.

Laura Thomsen Luxury
laurathomsen

Laura Thomsen Luxury

Vi forhandler modetøj til kvinder fra nogle af de største designer brands verden over. Ordet mode er oprindeligt fransk og kommer af det latinske ord "modus", der betyder "måde". Vores brands er skabt af kreative designere og modehuse som ikke går på kompromis med produktion og kvalitet, og vores kollektioner bliver nøje udvalgt så de kan sammensættes uafhængig af brands. Derfor kan vi klæde kvinder i alle aldre på, så de følger den “måde” og adfærd der kendetegner den aktuelle mode.

Hvad gør butikken til noget særligt?

Vi vil gerne være ydmyge og erkende andres værd, uagtet vi sælger nogle af de de mest eftertragtede designerbrands i Silkeborg, og samtidig er en af de få butikker i Danmark der tilbyder disse brands under samme tag. Vi er dog bevidst om ikke at være alene om dette, hvorfor vores vigtigste opgave er at have focus på de værdier der giver vores kunder den største oplevelse. Loyalitet og anbefalinger vægter vi højest af alt. Oplevelsen at handle hos Laura Thomsen Luxury og “mund til mund” metoden påvirker og øger motivationen for at handle hos os igen, og det er vi meget stolte af. Nogle kalder det kundeservice, hvilket ofte er en cliche, hos os er det en naturlig kultur.

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg blev rørt da Julie overbragte beskeden som kom på mail. Vi har alle arbejdet hårdt de seneste måneder med udvidelsen og flytningen til vores nye lokaler på Søndergade, og modtagelsen Silkeborg, vores kunder og søde kollegaer i byen har vist os har virkeligt betydet alt. Jeg er beæret og ydmyg over at være blandt de 5 nomineriede til Silkeborgs Bedste butik og vil gerne herigennem takke alle der har stemt på os. Den udviste tillid tager jeg særdeles seriøst, og er meget opmærksom på, at dette også forpligter. Det kunne være fantastisk med en flot placering i denne nominering, før jeg går på barsel tl November. Vi venter nemlig en lille prinsesse til januar.