Silkeborgs bedste ekspedient 2021

Læs præsentationen af de nominerede her og giv din stemme

Afstemning

Stem på din favorit

Stem på Silkeborgs bedste ekspedient

Denne kategori er for alle … og det gi´ fri leg – det er til den person som altid tænker nyt, har fingeren på pulsen, smilet vi bare ikke kan modstå, den bedste service eller måske noget andet som gør din shopping til noget unik.

Michelle S. Andersen -
The Body Shop
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Michelle S. Andersen - The Body Shop

Mit navn er Michelle S. Andersen. Jeg er 24 år gammel og arbejder i The Body Shop Silkeborg, hvor jeg har været ansat siden april 2021. Jeg bor og er opvokset i Sejs, og de seneste par år har jeg boet og arbejdet på en spansk ø som hotelentertainer, hvor glæden for servicebranchen virkelig fik lov til at blomstre.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Både jeg og mine kollager i butikken stræber for altid at sende glade og tilfredse kunder ud ad døren, så de tager deres gode energi med videre på deres shoppetur! Vi elsker at give kunderne en lille historie med på vejen omkring hvilke små »communitys«, de er med til at støtte ved køb af det enkelte produkt hos os. Derudover går vi op i at støtte aktiviteter arrangeret af eksempelvis Handel Silkeborg, hvor vi mener, at vi kan være med til at gøre en forskel.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

Personligt kan jeg bruge nomineringen til rigtig meget. Jeg er meget stolt og glad for overhovedet at være nomineret. Det er som at få et dejligt skulderklap af sine kunder. Det giver mod og lyst til at fortsætte min karrierer i servicebranchen.

Søren Larsen - Jack & Jones
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søren Larsen - Jack & Jones

Jeg hedder Søren, er 34 år og er butikschef i Jack & Jones Silkeborg, hvor jeg har været fast inventar i butikken siden 2013.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Når man har været samme sted i så mange år, så skaber man en masse gode relationer til kunderne og menneskerne i byen, hvilket også gør, at mange af mine kunder jævnligt kommer forbi butikken og hilser på. Jeg vil mene, jeg er med til at opretholde en god og stabil butik for handelslivet i Silkeborg.

 

Hvad kan du/i bruge nomineringen til?

Jeg er stolt og beæret over at mine kunder har nomineret mig til at være byens »måske« bedste ekspedient, og så er jeg da glad for, at butikken her i Silkeborg kan blive fremhævet lidt i en positiv situation, som jeg syntes denne nominering er.

Charlotte Nordmark - Nordmark Guld & Sølv
BYENS BEDSTE EKSPEDIENT CHARLOTTE NORDMARK

Charlotte Nordmark - Nordmark Guld & Sølv

I marts 2017 tog jeg springet til at blive selvstændig, efter 28 år i guldsmedbranchen. Nordmark Guld & Sølv er en specialbutik med eget guldsmedeværksted. Vi forhandler nye smykker fra kendte danske og udenlandske designere, samt vintage og smykker af eget design. Vi udfører alle former for reparationer.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Jeg ønsker at give alle mine kunder en fantastik oplevelse, hvor faglig viden og super service går i tråd med at skabe en butik, som udstråler sjæl, varme og nostalgi. Konceptet med at have nyt, vintage og eget design under samme tag gør, at denne »lille perle« af en butik, netop ligger placeret i Nygade, Silkeborgs skønne latinerkvarter.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

Det varmer dybt, at folk har nomineret mig. En kæmpe anerkendelse af min butik og mit arbejde, som går i tråd med mit ønske om at drive en butik med stor faglighed og super service. I dag skal vi virkelig tænke på god service i butikkerne, og vi skal give en oplevelse til alle kunder hver dag. Så folk vælger de fysiske butikker og ikke nethandel.

Cecilia Tafteberg Matzen -
Føtex
cecilia-ekspedient

Cecilia Tafteberg Matzen

Cecilia Tafteberg Matzen er 23 år og uddannet service assistent hos Føtex på Torvet. Cecilia blev færdiguddannet sommeren 2021 og fik efter endt læretid ansættelse i kundeservice, hvor hun udover at give god kundeservice til vores kunder, også står for oplæring af nye medarbejdere i både kundeservice og kasselinien.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg? Føtex er jo en del af en større kæde, og har grene ud i flere forskellige retninger. Også i forhold til at gøre noget for lokalsamfundet. Blandt andet ved at sponsere SIF, BSH, donere til Madspild Silkeborg og Mariehøj Kammeraterne, hjælpe udsatte og mennesker på kanten af arbejdsmarkedet med at blive afklaret – enten i forhold til flexjob eller i forhold til egne styrker og svagheder. Herudover tilbyder Føtex i år alle sine ansatte en gratis influenzavaccination på arbejdspladsen, så kunderne kan føle sig trygge og ikke blive smittet med influenza af personalet.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

Nomineringen kommer meget overraskende. Det plejer jo oftest at være specialbutikkerne, der lægges mærke til. Så vi er virkelig meget beærede over, at der bliver lagt mærke til, at man også i dagligvarehandlen går en ekstra meter for at yde den gode service til kunderne.

Casper Kragh -
Elgiganten
casper-elgiganten

Casper Kragh

Faktisk har kunderne oplevet Casper Kraghs høje serviceniveau i Elgiganten siden august 2014. Størstedelen af tiden indebærer Caspers rolle som support ansvarlig at rådgive kunder, afhjælpe tekniske udfordringer og klargøre produkter.

Netop den gode kundekontakt er drivkraften bag Caspers succes.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Vi stræber altid efter at tilbyde de bedste produkter, løsninger og tjenester og gøre dem tilgængelige for alle. Vi vil gøre alt for at overgå vores kunders forventninger og hjælpe dem til at leve smartere og enklere med alt det fantastiske fra teknologiens verden.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at omfavne alle de fantastiske muligheder, som teknologien giver. Det inspirerer vores kolleger til at gøre en forskel. Vores engagement er det, der gør alt muligt. Det er det, der gør vores kunder glade. Det er det, der gør at vi har det sjovt. Hver eneste dag.