Silkeborgs bedste ekspedient 2020

Læs præsentationen af de nominerede her og giv din stemme

Afstemning

Stem på din favorit

Stem på på Silkeborgs bedste ekspedient

Denne kategori er for alle … og det gi´ fri leg – det er til den person som altid tænker nyt, har fingeren på pulsen, smilet vi bare ikke kan modstå, den bedste service eller måske noget andet som gør din shopping til noget unik.

Casper Kramer Leth - Kære Børn
BEDSTE EKSPEDIENT CASPER KÆRE BØRN

Kære Børn - Casper Kramer Leth

Kære Børn Silkeborg blev etableret i 1976. Det er en selvstændig butik, som er med i Kære Børn-kæden. Butikken sælger alt fra børnetøj i størrelse 0-12 år over udstyr som barnevogne, autostole til legetøj til de små. Butikken har seks ansatte, der alle har mere end 10 års butikserfaring. Og alle har børn. De er derfor garanter for at vide, hvor vigtig det er at give den rette rådgivning og vejledning i forhold til, når man som vordende forældre skal gøre klar til sin babys ankomst.

Hvad gør dig til nogen særligt?

Jeg arbejder hver dag efter princippet om, at kunden altid føler sig velkommen, forstået og går fra butikken med en følelse af, at have fået den rette vejledning og en god helhedsoplevelse. Jeg besidder en høj faglighed, og bestræber mig på, at vide så meget som muligt om et givent produkt, så jeg kan give mine kunder den bedst mulige oplevelse. Ydermere er jeg altid positiv og smilende, og humor har en stor betydning i mit arbejde - både blandt kollegaer og kunder.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Det er en kæmpe anerkendelse, at kunderne synes, at jeg fortjener at vinde titlen som »Silkeborgs Bedste ekspedient«, og det gør mig både stolt og tilfreds, at min arbejdsindsats betaler sig.

Mette Enevoldsen - Vero Moda
mette_enevoldsen

Mette Enevoldsen - Vero Moda

Vi i Vero Moda er en del af Bestseller. Vi er en meget serviceorienteret butik, som sætter høje krav til os selv, for at kunderne får den bedst mulige oplevelse. Butikken afspejler, hvem jeg er, og den tilgang jeg har til at yde den bedste service.

Hvad gør dig til noget særligt?

Mit arbejde er min passion. Jeg gør det naturligt og med lysten og glæden ved at kunne gøre en forskel hver dag overfor alle vores kunder, men også overfor mine medarbejdere. For mig er det vigtigt, at alle mine ansatte er glade og elsker at gå på arbejde. Det afspejler sig også i butikkens stemning. Jeg har altid en god energi og et smil på læben, som jeg tit får at vide smitter. Jeg går rigtig meget op i, at alle kunder går ud fra butikken med følelsen af, at de har fået den bedste service, og at de vil komme igen.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Det betyder faktisk rigtig meget for mig. Det må betyde, at mine kunder virkelig sætter pris på mit arbejde. Det er jeg meget beæret over.

Søren Larsen - Jack & Jones
BEDSTE EKSPEDIENT SØREN J&J

Søren Larsen - Jack & Jones

Jack & Jones er en jeans-butik helt ind til benet, med et af byens største udvalg af jeans. Vi servicerer alt fra konfirmander til modne mænd, da vores varesortiment er meget bredt. Fra jakkesæt til skovmandsskjorten og alt derimellem. Vi træner på livet løs for at få den rette viden om vores produkter, så vi kan yde byens bedste service.

Hvad gør dig til noget særligt?

Jeg har været i Jack & Jones og generelt tøjbranchen i mange år, og ved efterhånden hvor vigtigt det er, at sætte sig ind i kundens behov. Jeg har mange stamkunder, som kommer igen og igen, og det tænker jeg er grundet den gode service. Og at det bliver mere end bare et tøjkøb, men også en god oplevelse, som de går hjem og fortæller deres familie og venner om. Jeg har altid haft en god evne til at huske mine kunder, og hvad de købte sidste gang, de var i butikken. Det betyder meget, så kan mændene også roligt sende deres koner ind og købe tøj til dem, for vi ved jo godt, at det ikke er alle mænd, der syntes det er lige sjovt at købe tøj.

Hvad betyder det at bliver indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Det betyder meget. Jeg bliver stolt og meget beæret. Først og fremmest fordi mine kunder sætter pris på mit arbejde, og har indstillet mig til den her pris. Og så betyder det rigtig meget, at vi her i Jack & Jones kan vise, at vi er rigtig dygtige til det, vi laver. Og så er det da fedt, at vi kan vise flaget i en positiv situation som den her.

Charlotte Nordmark - Nordmark Guld & Sølv
BYENS BEDSTE EKSPEDIENT CHARLOTTE NORDMARK

Charlotte Nordmark - Nordmark Guld & Sølv

I marts 2017 tog jeg springet til at blive selvstændig efter 28 år i guldsmedebranchen. Nordmark Guld & Sølv er en specialbutik med eget guldsmedeværksted. Vi forhandler nye smykker fra kendte danske og udenlandske designere, samt vintage og smykker af eget design. Vi udfører alle former for reparationer.

Hvad gør dig til noget særligt?

Jeg ønsker at give alle mine kunder en fantastisk oplevelse, hvor faglig viden og super service går i tråd med at skabe en butik, som udstråler sjæl, varme og nostalgi. Konceptet med at have nyt, vintage og eget design under samme tag gør, at butikken netop ligger placeret i Silkeborgs skønne latinerkvarter, Nygade.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Det varmer dybt, at folk har stemt på mig. En kæmpe anerkendelse af min butik og mit arbejde som går i tråd med mit ønske om at drive en butik med stor faglighed og super service. I dag skal vi virkelig tænke på god service i butikkerne, og vi skal give en oplevelse til alle kunder hver dag, så folk vælge de fysiske butikker og ikke nethandel.

Martin Kærgaard Petersen - Drewsens
BYENS BEDSTE EKSPEDIENT MARTIN

Martin Kærgaard Petersen - Drewsens

Drewsens kaffe, vin og tapas er Silkeborgs hyggeligste spisested. Vi er passionerede mad-, vin-, og kaffekendere, der brænder for at give vores gæster den unikke spiseoplevelse. Vi er med vores gæster hele vejen fra morgenkaffen, over frokosten til aftensmaden og den gode cocktail sidst på aftenen. Vi serverer byens bedste kaffe og et innovativt tapaskøkken, hvor kvalitet og smagfuldhed er i højsædet. Derudover afholder vi events, såsom Tour de Monde og Gin & Tapas, hvor vi formidler vores lidenskab for de gode råvarer og den helhedsoplevelse, det er at spise hos os på Drewsens kaffe, vin og tapas.

Hvad gør dig til noget særligt?

Jeg er en ildsjæl, der forsøger at løfte henholdsvis spise-, vin-, og kaffeoplevelsen til nye højder. Jeg har et godt humør og forsøger at sprede smil og latter hos gæster og personale. Jeg har en stor viden om vin, kaffe og gode råvarer og det skulle gerne blive tydeligt, når jeg formidler den hen over menukortet eller på en af de mange events, vi står bag hos Drewsens kaffe, vin og tapas. Jeg forsøger altid at finde tid til en snak om alt fra hverdagens sjove anekdoter til den nyeste vin i butikken. Som gæst skal man tydeligt mærke, at personalet brænder for at give deres gæster en mad-, vin- og kaffeoplevelse ud over det sædvanlige.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs bedste ekspedient«?

Det er et kæmpe skulderklap. Vi er glade for, at folk er vilde med at komme her, og at de kommer tilbage. Vores gæster er vores DNA. Vi gør det her for dem, og derfor betyder det rigtig meget for mig og os, at vores gæster har indstillet mig til »Silkeborgs bedste«.