Skip to content

Silkeborgs bedste ekspedient 2018

Stort tillykke til vinderen og tak til alle som har stemt

Vinder

Silkeborgs bedste ekspedient 2018

Vinderen af  Silkeborgs bedste ekspedient 2018 er fundet

Stort tillykke til Nicklas Madsen, ekspedient hos Buksecompagniet i Silkeborg

nicklas-madsen
Nicklas Madsen
Nicklas_madsen

Buksesompagniet ekspedient Nicklas Madsen

Hvad skal der til for at være en god ekspedient?

For at være en god ekspedient skal man kunne lytte rigtigt til kunden, kommunikere i kundens sprog, have empati og stille de rigtige spørgsmål.

På den måde forsøger man ikke at sælge noget og stoppe produkter ned i posen. Derimod hjælper vi kunden med at træffe den rigtige beslutning, så kunden selv tager produktet ned fra hylden.

For mig er god service ikke blot at dække kundes behov, men ligeledes at skabe en relation og en god oplevelse for kunden.

Kunden er kongen - uden vores kunder har vi ingen eksistens.

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

Et skulderklap og en anderkendelse for sit arbejde er altid rart. Med eller uden titel, så får du fortsat den bedste service i Buksecompagniet!

Line Klein
line

Selected ekspedient Line Klein

Line, 34 år, født og opvokset i Silkeborg, bor i buskelund med min kæreste Thomas og datter Silje. Jeg har arbejdet ved SELECTED i lidt over 4 år og har samlet set arbejdet ca 14 år i forskellige Bestseller butikker.

Hvad skal der til for at være en god ekspedient?

Jeg mener at det vigtigste element for at være en god sælger er service. Samtidig er ærlighed og humor også en vigtig del. Mange års erfaring og derved god kendskab til det jeg står og sælger.

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

Jeg blev utroligt overrasket og vildt glad da jeg læste mailen igennem med de nominerede og kunne finde mit navn i blandt. Det må jo betyde at man gør noget rigtigt 🙂 Og det ville da være fantastisk at få en titel som byens bedste ekspedient.  En stor tak til dem der har taget sig tid til stemme i de forskellige kategorier. 🙂

Casper Leth
Casper

Sportmaster ekspedient Casper Leth

Caspar er 28 år og bor i Silkeborg med sin forlovede og deres nyfødte søn. Caspar blev udlært som butiksassistent for seks år siden og har de sidste to og et halvt år arbejdet i Sportmaster. Caspar er familie menneske med stort F og prioriterer nærvær med familien højt.

I sin fritid nyder han at være aktiv og bruger bl.a. meget tid på løb og cykling.

Hvad skal der til for at være en god ekspedient?

For at være en god ekspedient skal man være serviceminded, have et godt overblik, møde kunden med et smil og understøtte kundens behov med en høj faglig viden om produkterne. Alle disse kvaliteter er nogle Caspar besidder og er bl.a. grundene til, at mange af byens kunder kommer igen og efterspørger lige netop Caspars ekspertise.

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

Jeg synes det bevidner, at jeg i min butik har en meget vellidt medarbejder, som er fagligt dygtig og samtidig altid er med til at skabe en god stemning iblandt kunder som kollegaer. Det gør mig stolt, at andre også anerkender- og ser det store stykke arbejde han gør.

Karsten Larsen
Karsten

GameStop ekspedient Karsten Larsen

Mit navn er Karsten Larsen. Jeg er 45 år gammel og jeg har boet i Silkeborg i snart 14 år. Jeg flyttede her til byen fra København, da Gamestop skulle åbne butik her. Jeg er meget meget glad for at bo i denne smukke by og jeg nyder hver eneste dag her! Jeg har arbejdet for Gamestop i 18 år og jeg har ingen planer om at stoppe. Hele min familie bor på sjælland, så dem savner jeg ofte. Men gode venskaber opvejer dette savn.

Hvad skal der til for at være en god ekspedient?

Jeg har haft en læremester af den gamle skole, som fra dag et lærte mig at kunderelationer er det vigtigste for overhovedet at kunne køre en butik! Har du viden om dine produkter, kan du føre en samtale udover det som kunden kommer for, og er du høflig med en snert af humor, så er du kommet langt. Grundprincippet hos mig er at alle skal føle sig velkomne i vores butik. Jeg står op og går på arbejde for at være sammen med vores kunder. Jeg glæder mig altid til at komme ind og sludre om spil og hvad der ellers byder sig til. Jeg er på fornavn med en masse af vores kunder og jeg har set mange vokse op i vores butik. Det er en skøn fornemmelse at de bliver ved med at komme hos os.

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

At blive nomineret til "Silkeborgs bedste", betyder at de kunder som handler hos os har haft en så god oplevelse af butikken og af mig, så de har valgt at bruge tid på at indstille mig. Det betyder alt for mig, for det er derfor jeg bliver ved med at glæde mig til at komme på arbejde. Jeg har Silkeborgs, eller rettere DANMARKS bedste kunder og jeg har et fantastisk forhold til mange af de skønne mennesker som kommer hos mig. Så for mig er det en kæmpe stor ære at jeg er blevet nomineret.