Skip to content

Silkeborgs bedste elev 2018

Stort tillykke til vinderen og tak til alle som har stemt

Vinder

Silkeborgs bedste elev 2018

Vinderen af  Silkeborgs bedste elev 2018 er fundet

Stort tillykke til Emma Boldsen, elev hos B-young i Silkeborg

emma-boldsen
Emma Boldsen
emma

B-Young elev Emma Boldsen

Emma er en super glad og frisk pige på 22 år, med god energi og er en rigtig humør spreder. For at være en god elev skal man have viljen til at lære, have lysten kundekontakt og have glimt i øjet. Emma er utrolig stolt over, at blive nomineret til Silkeborg bedste elev, hun er en guldklump og fortjener virkelig at vinde.

Marcus Amstrup
Marcus

BR elev Marcus Amstrup

Markus Amstrup, 21 år gammel. Butikselev i Fætter BR, som elsker sit arbejde og går enormt meget op i, at kunderne får den bedste service. En glad og altid positiv-minded person, der ikke lader udfordringer stoppe, og ser muligheder hvor andre ser forhindringer.

Hvad skal der til, for at være en god elev?

Man skal have lyst, og vilje til at lære og udfordre sig selv. Man skal have et stort mod til at tage ansvar, være åben og ærlig overfor sig selv, såvel sine medarbejdere. Man skal være med til at løfte sin arbejdsplads og medarbejdere i en positiv retning.

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

Det betyder enormt meget, uanset om jeg vinder eller ej. Det er en indikation på at kunderne har fået gode oplevelser hos mig. Det betyder også at jeg vil kæmpe endnu hårdere på det jeg gør - og blive ved med at være den jeg er.

Kathrine Kjær Holst
Kathrine

Hunkemoller elev Kathrine Kjær Holst

Kathrine Kjær Holst er en fantastisk kollega. Hun er i hopla alle ugens dage, og giver hver enkelt kunde en helt oprigtig og ikke mindst personlig kundeservice i verdensklasse. Hun sætter et smil på kundernes læber, og ikke mindst også hendes kollegaer. Hun er en brik i vores team, som ikke vil undværes.

Sofie Oxholm
sofie

Parfumeriet elev Sofie Oxholm

Det er skønt at blive nomineret til Silkeborgs bedste elev 2018, man bliver anerkendt i det arbejde som man brænder for og laver hver dag. Så er det selvfølgelig også rigtig dejligt at blive bekræftet i at kunderne er glade for resultaterne man giver dem.

Marlene Kjær
marlene

Flying Tiger Copenhagen elev Marlene Kjær

Marlene Kjær er den bedste elev, fordi hun hver dag skaber en god stemning, blandt kunder og medarbejdere. Hun er altid klar til at hjælpe med gode ideer.
En god elev skal være med til at løfte butikken. Man skal have gejst, være kreativ og være med på spas og løjer.

”At blive indstillet til Årets Bedste Elev 2018 betyder at min indsats bliver set og værdsat. At det jeg gør, gør en forskel.” - Marlene