Silkeborgs bedste shopping for kvinder 2020

Læs præsentationen af de nominerede her og giv din stemme

Afstemning

Stem på din favorit

Stem på på Silkeborgs bedste shopping for kvinder

Her konkurrerer alle butikkerne som henvender sig til det kvindelige publikum. Det er til den butik som får kvinden til at føle sig som den bedste – alle genrer er i spil, lige fra de fineste stiletter til den bedste dufter eller har fundet de unikke brillestel.

Bundgaards
BEDSTE KVINDESHOPPING BUNDGAARDS'

bundgaards

Bundgaards’ er en familiedrevet specialbutik for kvinder, som har eksisteret i 13 år. Butikken fører en bred vifte af skandinaviske brands i forskellige prisklasser. Flere af mærkerne er bæredygtige, hvilket tænkes meget ind i sortimentet. Bundgaards’ forsøger ligeledes at skabe en god og personlig service i såvel den fysiske forretning som i webshoppen.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Som butik forsøger Bundgaards’ at skille sig ud, ved at skabe inspirerende og anderledes købsoplevelser. Det være sig events, modeshows og kundeaftener, hvor der fortælles og inspireres. Butikken skiller sig ud på mærker, farver og prints, men formår at ramme bredt på pris, målgruppe og stil. De ansatte er passionerede omkring butikken, og budskabet er en familiedrevet virksomhed med et tæt team.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

At blive nomineret til »Silkeborgs Bedste« er for os en kæmpe anerkendelse fra alle vores søde kunder, og det betyder utrolig meget, at vide, at vores butik er værdsat.  Vi ser en stor vigtighed i de fysiske butikker, og vi vil derfor være enormt stolte af at modtage dette skulderklap fra dem, der dagligt støtter os. Så derfor tak til alle vores dejlige kunder, der bidrager til en hyggelig stemning i butikken, og som er med til at give os et smil i hverdagen.

B-Young
BEDSTE KVINDESHOPPING B-YOUNG

B-Young

B-Young Silkeborg er en selvstændig ejet butik, der sælger tøj til kvinder i alle aldre i hjertet af Silkeborg.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Otte kvindelige medarbejdere med en passion for modetøj; Indehaver Jette Timmermann, Pernille, Emma, Louise, Julia, Karina, Susanne og Nanna, der alle tror på den gode personlige betjening. Med smil og god service kommer man længst, lyder deres motto, og det er noget, de vægter utrolig højt i hverdagen.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

At være nomineret til »Silkeborgs Bedste« betyder alt for os. Det er vi enormt stolte af. Det er en anerkendelse at være nomineret til »byens bedste«, da vi altid stræber os efter at yde den bedste service. Denne nominering er et tegn på, at det vi gør, er det helt rigtige. Af hjertet tak til vores kunder.

Christoffersen Guld - Sølv - Ure
BEDSTE KVINDESHOPPING CHRISTOFFERSEN

Christoffersen

Christoffersen Guld Sølv Ure ligger på Torvet. Butikken er ikke ret stor, men er indrettet, så den syner større. Linjerne er rene, og der er højt til loftet. I oktober 2002 købte familien Christoffersen, Smykkehuset Friedrich. I otte år hed butikken Smykkehuset Friedrich, da det var et godt navn og en butik som kunderne kendte. I 2010 blev hele butikken renoveret og skiftede samtidig navn til Christoffersen Guld Sølv Ure.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Christoffersen Guld Sølv Ure bestræber sig på at sætte kunderne i højsædet, og har altid god tid til alle. Kunderne skal have oplevelse af, at når de handler i butikken, er der også tid til en snak om seneste familiefest, barnedåb eller noget helt tredje, De ansatte er altid klar på at lytte til kundernes behov, så der altid er det rette sortiment af smykker og ure på hylderne.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Vi er helt oppe at køre over at blive nomineret til bedste shopping for kvinder. Vi havde ikke set den komme, selvom vi hver dag prøver at gøre vores ypperste for at tilfredsstille kunderne, så skal vi jo stadig have nogle til at stemme på os, og det er vi dybt taknemlig for, I har gjort. Mange mange tak.

Elisabeth Katballe
BEDSTE KVINDESHOPPING KATBALLE

Katballe

Elisabeth Katballe er kendt for aldrig at gå på kompromis med kvaliteten. De moderigtige kollektioner og styles i butikken er tidløse, funktionelle og bekvemme, tilpasset hverdagens krav og behov, og butikken hylder den gode smag. Dette gælder ikke mindst, når personalet på salgsrejser udvælger sortiment fra internationale leverandører.

Hvad gør stedet til noget specielt?

Udvalget af funktionel mode, der kan bruges til hverdag og fest. Udvalget er stort og i en klasse for sig, og Elisabeth Katballe forhandler brands, der er specialister på deres felt og som alle er kendt for kvalitet, tradition og håndværk.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Det er vi selvfølgelig utrolig taknemmelige for. Vi har jo simpelthen byens sødeste kunder.

Busted
SILKEBORGS BEDSTE KVINDESHOPPING BUSTED

Busted

Busted er en multibrand butik med over 50 forskellige danske og internationale mærker. Butikken er familieejet og har skiftet hænder og generation en enkelt gang siden åbningen i 1972. I dag består Busted af den fysiske butik på Ves-tergade samt den tilhørende webshop www.bustedwoman.com.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Butikken sætter kvalitet, ærlighed og imødekommenhed i højsædet, da det er det, der skal sikre kunder, som er det vigtigste element i butikken. Busted ønsker at være kendt for en god, professionel og venlig behandling af alle kunder, og gør derfor rigtig meget for at skabe en god atmosfære og et godt miljø. Både for personale og kunder, der alle skal have en god oplevelse af at komme i Busted.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Da det er kunderne, som har indstillet os, er vi selvfølgelig meget stolte og ydmyge over at blive nomineret. Det er en stor cadeau til vores dygtige personale, som er vores vigtigste ansigt udadtil. Det er en stor anerkendelse, og vi er utroligt glade for den massive opbakning vi dagligt oplever fra vores kunder. Vi er stolte over at bo i en by som Silkeborg, som byder på så mange spændende forretninger - og vi ser det som et skulderklap og en motivation for at fortsætte den gode udvikling og det daglige arbejde på nye innovative tiltag for butikken.