Silkeborgs bedste shopping for kvinder 2021

Læs præsentationen af de nominerede her og giv din stemme

Afstemning

Stem på din favorit

Stem på Silkeborgs bedste shopping for kvinder

Her konkurrerer alle butikkerne som henvender sig til det kvindelige publikum. Det er til den butik som får kvinden til at føle sig som den bedste – alle genrer er i spil, lige fra de fineste stiletter til den bedste dufter eller har fundet de unikke brillestel.

Bundgaards
bundgaards-kvinder

bundgaards

Vi er en modebutik, der henvender sig til piger og kvinder. I butikken finder du til dagligt Käthe, der ejer butikken, og datteren, Julie, som hjælper både i butikken og på webshoppen.

Vi repræsenterer to aldersgrupper, hvilket vi ser som en stor styrke, da vi ser trends, mærker og mode fra to vinkler, og på den måde også henvender os bredt ud til vores kunder. Vi henvender os til mange typer. Både den klassiske, bohemede, den farverige og casual kunde - der skal være plads til, at man kan være pæn i tøjet på job og sprælle mere i sin fritid.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Vi er en specialbutik, som er med til at gøre Silkeborg til en spændende handelsby. Vi får ofte at vide, at vi differentierer os. Både i Silkeborg, men også i forhold til andre byer. Vi gør meget for at give en god service, så kunderne er glade for at vende tilbage til vores butik og by.

Vi glæder os til, at vi igen kan afholde arrangementer her i byen - eksempelvis  modeshow - men også veninde/kollega inspirations- og shoppe-aftener, som vi allerede har taget lidt hul på igen.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

For det første er det jo en stor anerkendelse, som vi vil være stolte af.  Vi arbejder hårdt for hver dag at være den butik, som vi er. Så nomineringen vil give os en styrke og tro på, at det vi gør føles værdsat. Vi vil arbejde hårdt for stadig at leve op til den pris. Uanset hvad vil vi altid stræbe efter at have et spændende udvalg, skille os ud, give en god oplevelse til vores kunder og være med på beatet.

Busted
busted-kvinder

Busted

Vi er en multibrand store, som kan tilbyde et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor man aldrig bliver træt af at gå på opdagelse.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Vi har eksisteret siden 1972 og har altid gjort, hvad vi kan for at tale Silkeborg op og fremhæve alle de fantastiske muligheder, vores by tilbyder. Vi oplever i øjeblikket en enorm positiv stemning omkring byen. Vi støtter altid op om diverse tiltag, og vi er enormt stolte af at drive butik og bo i en by som Silkeborg

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

Det er hovedsageligt et kæmpe skulderklap til hele vores hold. De yder hver dag en ekstra indsats for at give den bedste oplevelse til vores kunder og til at skabe en positiv og glad arbejdsplads.

Så vi vil først og fremmest sige tak til dem.

Samtidig vil vi sige en stor tak til alle vores kunder.

B-Young
B-young

B-Young

B-Young Silkeborg er en selvstændig ejet butik, der sælger tøj til kvinder i alle aldre i hjertet af Silkeborg. Hos os tror vi på den gode personlige betjening. Med smil og god service kommer man længst, og det er noget, vi vægter utrolig højt i hverdagen. Vi er enormt stolte og ikke mindst taknemmelige for, at vores skønne kunder har valgt at nominere os til Silkeborgs bedste i netop denne kategori, da vi altid stræber efter at yde den bedste service. Denne nominering er et tegn på, at det vi gør, er det helt rigtige.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Vi forsøger altid at promovere Silkeborg på bedste vis. Ikke mindst over for de turister, som vi oplever kommer igen for at besøge os. Det er vigtigt for os at gøre shoppingoplevelsen personlig og sætte kunden i fokus. Her synes vi, at vi skiller os positivt ud i forhold til eksempelvis Aarhus, hvor det efterhånden kan være svært at finde en tøjforretning til vores målgruppe, som drives efter gode gamle værdier - og som ikke er kædeejet. Derudover bakker vi altid op om diverse events som late night med mere, som kan trække folk til Silkeborg.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

Det vi primært kan bruge nomineringen til er at måle vores udvikling, samt at huske på, at vi gør et vigtigt stykke arbejde i at uddanne vores personale til altid at yde den bedste service både fagligt og personligt. For uden vores fantastiske kunder ingen os.

Dresslab
dresslab-kvinder

Dresslab

Min mission hos Dresslab er at få flere kvinder til at gå i kjoler i hverdagen. Kort sagt at få vores feminine side vist frem - også i hverdagen.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Det er vores koncept. Kun at have fokus på kjoler, der gør, at vi er specielle for Silkeborg. Vi er kjolespecialister, og arbejder altid med fire kropsformer, så vi kun finder de kjoler, vi ved de pågældende kunder, vil se brandgodt ud i. Der er højt til loftet hos os. Både hvad angår holdninger, humor og pengepung. Vores indretning med forholdsvis overskuelige lokaler og vores lounge, danner rammerne om den oase af lun stemning, vi gerne vil skabe.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

Vi havde slet ikke regnet med at komme i nærheden af at blive nomineret. Men vi er så stolte, at vi næsten revner. Simpelthen fordi vi intet har gjort for at blive indstillet. Det fortæller os, at vi har Silkeborgs ultimativt mest fantastiske kunder, som har brugt deres sparsomme fritid på at indstille os. Det er stort. Så uanset om vi vinder, så er vi bare skidehamrende glade og stolte over at komme i kategorien.

Wunderwear
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wunderwear

Wunderwear kan du finde i hjertet af Silkeborg. Hos os finder du et stort udvalg af mærker indenfor både lingeri, badetøj, nattøj, kåber samt strømper. Du vil blive mødt af Liselotte med 16 års erfaring indenfor lingeri, samt Peernille som er som født til jobbet.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Vores fornemmeste opgave som lingeriebutik er at få kvinderne til at stråle helt indefra. Du vil møde erfarent personale, som forstår at sætte kunden i fokus og yde en fantastisk service samt imødekomme den enkelte kundes behov. Som kunde hos os er det utrolig vigtigt, at man føler sig både set og hørt. Derfor har vi gjort præcis dette til vores primære fokus. Det er utrolig vigtigt for os, at kunderne føler sig i trygge hænder og går herfra med følelsen af, at de er noget helt specielt.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

Det er en enorm anerkendelse fra vores fantastiske kunder.

Det bekræfter os i, at kunderne får den oplevelse, vi ønsker og bestræber os på at give dem, hvilket varmer om vores hjerter.

Vi er utrolig stolte af, at så mange af vores kunder synes, vi fortjener at vinde. Det giver os gejst og motivation til at fortsætte vores gode arbejde.