Silkeborgs bedste shopping oplevelse for mænd 2020

Læs præsentationen af de nominerede her og giv din stemme

Afstemning

Stem på din favorit

Stem på på Silkeborgs shopping oplevelse for mænd

Her konkurrerer alle butikkerne som henvender sig til det mandelige publikum. Det er til den butik som får manden til at føle sig som den bedste – alle genrer er i spil, lige fra kvalitet til den gode atmosfære.

Selected
BEDSTE SHOPPING MÆND - SELECTED

Selected

Selected er en unisex tøjbutik, som forhandler tøj og sko til både mænd og kvinder. Selected går efter den gode kvalitet, det modebevidste design og et minimalistisk udtryk i sit tøj. Butikken og brandet henvender sig til et meget bredt publikum af mænd. Her er således både et flot udvalg af jeans og skjorter samt en stor tailoring afdeling. Butikken og personalet kan derfor klæde de fleste mænd rigtig godt på - uanset om det er til hverdag eller fest.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Personalet slår selv på, at det formår at skabe en glad og frisk stemning og bestræber sig hver dag på at få kunderne til at mærke den gode atmosfære. Både blandt dem, men også de ansatte imellem. De ansatte elsker deres arbejde. Ikke mindst når de har mulighed for at hjælpe og guide kunderne, så de går fra butikken med et smil på læben og posen fuld. Selected er i øvrigt karakteriseret ved et ungt team med et stærkt fællesskab, der ynder at se sig selv som en lille familie og ikke kun kolleger.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Vi er meget beæret over at være indstillet som »Byens Bedste shopping mænd«. Personlig service og glade/tilfredse kunder er noget, som ligger os på hjertet, samt noget vi kæmper for hver dag. Så at se det lykkedes, med denne nominering, er noget, vi i butikken er meget stolte over.

Texas Collective
BEDSTE SHOPPING MÆND - TEXAS COLLECTIVE

Texas Collective

Texas Collective er et butikskollektiv, der tilbyder det bedste til den kvalitetsbevidste mand. Herretøj, barber, tatovør og fotokunst. Kollektivet dyrker autentisk service hvor tilgangen er afslappet, nørdet og dyb. Texas Collective består af Jakob Brinch, Alex Dürr, Kevin Birk, Claes Dige, Nick Dehn og Paw Friis.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Det, der er mest særligt og anderledes, er, at butikken er bygget på kammeratskab. De seks indehavere har hver deres firma, så Texas Collective er seks firmaer under samme tag. De står bag devisen om, at kvaliteten af det produkt, de hver især yder og ekspederer i, skal være byens bedste og er et »must« for butikkens eksistens. Konceptet er hidtil nærmest uset og vil give enhver en oplevelse.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

At blive indstillet til »Silkeborgs Bedste« er i sig selv en sejr for os. Vi er en lille forretning, som fokusere på det, vi kan og er gode til. Vi er stolte over nogle har valgt at tænke på os i denne forbindelse. Vinder vi, vil det være en sejr for iværksætteri og anderledes tænkning. En sejr for den lille forretning uden de mange Facebookfølgere og uden markedsføringsbudget - altså Davids kamp mod Goliat.

Wagner
BEDSTE SHOPPING MÆND - WAGNER

Wagner

Wagner Silkeborg er den perfekte blanding af street, casual og business. Det gør vores kunder både alders- og typemæssigt bredt funderet. Det er meget forskellige persontyper der kommer ind til os. Vi har kort sagt det rette tøj til alle, og det gør Wagner Silkeborg til noget helt specielt.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Vi vægter servicen som topprioritet for uden den, er man bare endnu en tøjbutik i gadebilledet. For os gælder det ikke bare om at sælge et par bukser. At yde en god og personlig service og opleve glæden ved at få respons på sit arbejde, er mindst lige så vigtigt. Det bedste er, når vores kunder fortæller, de har haft en god oplevelse eller har fået en fantastisk service. Vi jagter glade kunder og muligheden for at skabe en god relation. Hos os møder du en glad og casual stemning, hvilket er vores kendemærke.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Det betyder utroligt meget at blive indstillet i denne nominering, hvilket íkke ville være muligt uden glade kunder. Tilfredse kunder med gode oplevelser er vores mål. Vi har de bedste kunder i hele landet og tror på, de nyder at komme ind i Søndergade 7.

buksecompagniet
BEDSTE MÆND SHOPPING - Buksecompagniet

Buksecompagniet

Buksecompagniet er en lokalejet multibrand butik, som har været en del af Silkeborgs detailliv siden 1977. Buksecompagniet er et naturligt samlingspunkt for mode-interresserede, som bliver hjulpet på vej af et engageret og vidende personale, som altid arbejder på at fange sæsonens trends og tendenser. Hos Buksecompagniet arbejdes ud fra en filosofi om at kombinere de kommercielle brands med fashion brands. Resultatet er en butik, der rummer mange forskellige mode-elementer, der giver kunden mulighed for at vælge bredt.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Buksecompagniet er en destination i Silkeborg - og har været det siden 1977. Vi er en specialbutik i hjertet af Silkeborg med håndplukket styles fra de største nordiske brands. Vores passion er altid at yde den bedste service og give vores kunder den bedste oplevelse.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Efter et turbulent forår hvor vi har kæmpet med mange udfordringer, er vi utroligt glade og stolte over, at være indstillet til den her pris. Vi er enormt stolte over denne anerkendelse, som kunderne giver os, ved at være indstillet til denne pris - det er et kæmpe skulderklap.

Jack & Jones
BEDSTE SHOPPING MÆND JACK JONES

Jack & Jones

Jack & Jones Silkeborg er en butik med herremode, som rammer bredt i forhold til sortiment. Butikken servicerer alle. Fra konfirmanden over trendy jeansfyre til den voksne mand i jakkesæt. Jack & Jones er grundlæggende et denim brand, der ikke går ned på stil og kvalitet.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Vi tror meget på, at god service og loyalitet er det, der vinder kunder. Derfor er de to ting også i højsædet hos os. Vi møder kunderne i deres øjenhøjde, og tager hensyn til deres behov, uanset stil og alder. Vi dækker de fleste behov indenfor herremode, til priser hvor alle kan være med, uden at gå ned på kvaliteten. Derfor dækker vi en stor kundegruppe.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Vi er enormt stolte over at være nomineret i netop denne kategori, da det beviser, at det team vi har i butikken gerne løber de ekstra meter, der gør, at kunden går herfra med en god følelse i kroppen.  Vi er også meget glade for, at vores kunder har indstillet os til den her pris. Det viser vel, at vi er et besøg værd.