Silkeborgs bedste shopping oplevelse for mænd 2021

Læs præsentationen af de nominerede her og giv din stemme

Afstemning

Stem på din favorit

Stem på Silkeborgs shopping oplevelse for mænd

Her konkurrerer alle butikkerne som henvender sig til det mandelige publikum. Det er til den butik som får manden til at føle sig som den bedste – alle genrer er i spil, lige fra kvalitet til den gode atmosfære.

Wagner
wagner-mænd

Wagner

Wagner Silkeborg er den perfekte blanding af street, casual og business. Det gør vores kunder både alders- og typemæssigt bredt funderet. Det er meget forskellige persontyper, der kommer ind til os. Vi har kort sagt det rette tøj og den rette stemning, som gør Wagner Silkeborg til noget helt specielt.

 

Hvad gør dig/stedet til noget særligt? Vi vægter service som topprioritet. Uden den, er vi bare endnu en tøjbutik i gadebilledet.

For os gælder det ikke bare om at sælge et par bukser. Det at yde en god og personlig service og opleve glæden ved at få god respons for sit arbejde, er mindst lige så vigtigt.

Det bedste er, når vores kunder fortæller, at de har haft en god oplevelse eller har fået en fantastisk service. Vi jagter glade kunder og muligheden for at skabe en god relation. Vores kendemærke er en glad og casual stemning.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til? Det betyder utroligt meget at blive indstillet i denne kategori, hvilket íkke ville være muligt uden glade kunder. Vi blev også nomineret sidste år og at blive det igen, fortæller os bare, at vores kunder er »Silkeborgs bedste«. På den front har vi allerede vundet. Tilfredse kunder med gode oplevelser er vores mål.

Texas Collective
texas-mænd

Texas Collective

Texas Collective er et butikskollektiv beliggende på Nygade 15. Butikken rummer både tøj, barber, tatovør og et trykkeri, og er bestående af Claes, Alex, Malthe og Jakob - samt Nick og Paw, der med Noisefilm stadig har deres gang her.

Vores DNA er brygget på høj kvalitet og ingen dikkedarer. Vi lever for vores håndværk, og for at give vores gæster en absolut professionel, unik og ikke mindst afslappet oplevelse.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Hånden på hjertet... Et alternativ til kondisko og Karsten kommerciel. At lave den samme frisure, den samme tatovering eller sælge ti af den samme skjorte interesserer os overhovedet ikke. Derfor håber vi også, det er den oplevelse Silkeborgenserne får, når de handler skræddersyede jeans, håndtegnede og håndprintede t-shirt, og der bliver brugt god tid på at rette både tusser og skæg rigtigt til - for netop at fremhæve individet. Vi tilbyder selvfølgelig også en god herrebule med dertilhørende sludder og øl, hvis det kunne friste. Denim, tusser og skæg er selvfølgelig ikke for alle, og det er egentlig bare med til at understrege overstående.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

Vi var så heldige at løbe med selvsamme titel sidste år, hvilket vi slet ikke turde håbe på. Vi vil gerne bruge den her nominering til at takke vores kunder for endnu et år, og fordi I havde lyst til at bruge lidt af jeres fritid på at skrive et par ord om os. Vi lover at vi forsat vil gøre os umage. Whole lotta love

Lord Nelson
lord-nelson-mænd

Lord Nelson

Som fast inventar i Østergade siden 1980 har vi i over 40 år forsøgt at levere høj service og

genkendelighed for vores kunder. Vi er en anderledes butik, som prøver at skabe en hyggelig og utraditionel stemning – både på gaden og i butikken.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

I Lord Nelson gør vi både plads til de kunder, som vil gøre en hurtig og god handel, men i

særdeleshed også til dem, som har tid til hyggesnak eller brug for vores service og mening. Vi er altid på dupperne for at yde optimal service til den enkelte.

Hertil bestræber vi os på at bakke op om og deltage aktivt i byens arrangementer og i det fællesskab, som butikkerne har. Vi ser det som en måde at værne om det særlige gågadeliv, som Silkeborg tilbyder.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

Vi føler os ekstremt privilegerede over at være nominerede til Silkeborgs bedste og håber, at

det kan trække nye kunder ned til os i Lord Nelson. Hertil skal der ikke herske tvivl om, at sådan en nominering booster vores selvværd og trang til at optimere vores service yderligere.

Jack & Jones
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jack & Jones

Jack & Jones Silkeborg er en butik med herremode, som rammer bredt i forhold til sortiment. Butikken servicerer alle. Fra konfirmanden over trendy jeansfyre til den voksne mand i jakkesæt. Jack & Jones er grundlæggende et denim brand, der ikke går ned på stil og kvalitet.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Vi tror meget på, at god service og loyalitet er det, der vinder kunder. Derfor er de to ting også i højsædet hos os. Vi møder kunderne i deres øjenhøjde, og tager hensyn til deres behov, uanset stil og alder. Vi dækker de fleste behov indenfor herremode, til priser hvor alle kan være med, uden at gå ned på kvaliteten. Derfor dækker vi en stor kundegruppe.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Vi er enormt stolte over at være nomineret i netop denne kategori, da det beviser, at det team vi har i butikken gerne løber de ekstra meter, der gør, at kunden går herfra med en god følelse i kroppen.  Vi er også meget glade for, at vores kunder har indstillet os til den her pris. Det viser vel, at vi er et besøg værd.

Elgiganten
Black Friday hos Elgiganten..
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Elgiganten

Elgiganten Silkeborg er som en stor familie. Flere medarbejdere har endda været med helt fra start af og vi har det sjovt sammen både i og udenfor arbejdstiden. Samtidig ligger det vores hjerter nær at gøre en forskel, hvor vi kan samt at hjælpe, inspirere og rådgive alle vores fantastiske kunder, så de går fra vores varehus glade og tilfredse – hver gang.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Vi giver kunderne den bedst mulige rådgivning, så de altid får de produkter med hjem, der bedst dækker deres behov. Vi sætter en ære i at vejlede og hjælpe vores kunder, så de samtidig får mest muligt ud af deres produkter. Vi ønsker at tage et socialt ansvar ved at hjælpe dem, der har svært. Gennem donationer, undervisning eller via produkter forsøger vi at sikre alle lige adgang til teknologiens verden. Vi samarbejder med Dansk Folkehjælp om julehjælp og skolestarthjælp samt med lokale foreninger og organisationer som krisecentre, hospicer og væresteder. I Silkeborg blandt andet Unge Guiden Silkeborg, Jobcenteret, College 360 og lokale samarbejdspartnere. Vi har tillige engageret os i foreningen HA85.

Vi gør en dyd ud af at rekruttere arbejdskraft fra Jobcentrets ledige kandidater, stille virksomhedspraktikker til rådighed og ansætte medarbejdere på særlige vilkår, herunder fleksjob.

 

Hvad kan du/I bruge nomineringen til?

For os vil kunden altid være i fokus, og gennem vores fond vil vi altid søge at gøre en forskel, hvor vi kan. Uanset om vi er nomineret eller ej. En nominering som denne skaber glæde og stolthed blandt vores medarbejdere. Som en anerkendelse af at vores arbejde gør nytte og er værdsat. Det giver ekstra lyst og motivation til at hjælpe kunderne, når de kommer forbi vores varehus. Det giver os ekstra gejst til at gøre en forskel via vores fond, for dem, der har det svært.