Silkeborgs bedste spisested 2021

Læs præsentationen af din nominerede her og giv din stemme

Afstemning

Stem på din favorit

Stem på Silkeborgs bedste spisested

Her er der stemning, hygge og altid den gode stemning som spiller en rolle. Maden spiller selvfølgelig også en rolle om det så er thai, græsk, amerikansk, dansk – bare kvaliteten og servicen er i top.

Babba
babba-spisesteder

Babba

Babba betyder far og er en hyldest til ejernes far, Børge. På Babba er maden mellemøstlig inspireret, indretningen er eksotisk og frodig, vinen er sprød og vore cocktails er farverige.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Babba er et helt unikt sted i Silkeborg. Om sommeren er den frodige gårdhave et magisk sted, der sender gæsten på en mini-ferie sydpå. Maden serveres som social-dining og er et oplagt sted at tage ud med venner, familie og kolleger.

 

Hvad kan du/i bruge nomineringen til?

Vi er vildt stolte af nomineringen. Vi åbnede dørene i maj 2021, så vi er stadig helt nye på mad-scenen i Silkeborg.

At modtage denne form for anerkendelse allerede nu, betyder rigtig meget for os, og vi kan slet ikke få armene ned!

Evald - Brasserie & Café
evald-spisesteder

Evald - Brasserie & Café

Evald - Brasserie & Café er et fransk-inspireret brasserie midt i Silkeborg. Evald ligger på den gamle Papirfabrik med Remstrup Å i forhaven, en herlig blanding af industri og natur. Evald åbnede i 2003 og er opkaldt efter ejernes farfar, Holger Evald. Et skønt sted, hvis vi selv skal sige det.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Vi hører ofte fra vores gæster, at her er dejligt at besøge, da de kan mærke den stærke holdånd blandt os - medarbejderne. Vi holder af hinanden, og vi elsker at gå på arbejde. Vi har byens bedste gæster, som gør hverdagen til en leg! Mad, vin, indretning, kaffe og cocktails går bare op i en højere enhed.

 

Hvad kan du/i bruge nomineringen til?

Vi er knaldhamrende stolte af at være nomineret til byens bedste spisested! Anerkendelsen fra vores gæster bekræfter os kun i, at vi har byens bedste gæster. Tusind tak.

Green Habits
green-habits-spisesteder

Green Habits

Green Habits åbnede i Silkeborg for to et halvt år siden og er for nyligt flyttet i nye omgivelser på hjørnet af Hostrupsgade og Skoletorvet. Green Habits er ejet af veninderne Nanna og Christina. I butikken serveres der salater, grøntsagsjuice, sandwich, supper med mere. Der er stor fokus på sundhed, bæredygtighed og økologi.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Vi tilbyder det sunde alternativ. Vi tilbyder en butik, hvor stort set alt vi serverer er hjemmelavet fra bunden. Vi har formået at skabe mere liv på Skoletorvet og givet denne ende af byen den opmærksomhed, som Skoletorvet fortjener. Der er kæmpe potentiale på torvet,og vi håber, at vi kan trække nogle flere butikker i denne retning. Ligeledes har vi bevist, at en lille drøm om at blive unge iværksættere kan lykkes i en by som Silkeborg.

 

Hvad kan du/i bruge nomineringen til?

At være nomineret til Silkeborgs bedste er jo helt vildt for os. Det er et kæmpe selvtillidsboost. Nomineringen bekræfter os i, at vi skal blive ved med at udvikle os, og at vi gør noget af det rigtige. Vi elsker vores gæster, og dette er jo bare den ultimative anerkendelse fra dem. Tusind tak.

Panorama
Mad & Vin
panorama

Panorama Mad & Vin

Panorama Mad & Vin liger på Torvet 1B. Frokostkortet tilbyder klassiske frokostretter, Danmarks bedste bøfsandwich og højtbelagt smørrebrød.

Vi vandt titlen »Danmarks Bedste Bøfsandwich« i april 2021. Det var med til at sætte vores restaurant og ikke mindst Silkeborg på landkortet. Vi sætter en stor ærer i selv at være tilstede, til at tage imod og beværte vores gæster.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Som gæst hos os, er du altid i højsæde. Vi ved, at det ikke er alle, som kender vinenes forskelligheder og  smagsnuancer. Derfor har man hos os altid mulighed for at smage mange af vores vine, inden man vælger hvad man ønsker til menuen. Vi går aldrig på kompromis med vores råvarer, de er altid valgt fra øverste hylde! Allerhelst bruger vi lokale råvarer, når de kan leve op til vores høje kvalitetskrav.

 

Hvad kan du/i bruge nomineringen til?

Vores skønne gæster støtter os på denne rejse og er utroligt givende og inspirerende. Det er et kæmpe skulderklap for os at blive nomineret, og vi vil virkelig utrolig gerne være »Byens Bedste Spisested«. Det er det, vi arbejder på hver dag.

Simpel Osteria
simpel-osteria-spisesteder

Simpel Osteria

Simpel Osteria er en lille italiensk inspireret restaurant. Vores inspiration kommer fra det italienske osteria, som vel er det mest enkle og folkelige af de forskellige italienske restaurantkoncepter. Vi hedder Simpel fordi det er det... God mad af ordentlige råvarer til en fair pris - Det behøver ikke være sværere.

 

Hvad gør du/din butik for Silkeborg?

Vi giver Silkeborg en oase i »udkantsbyen«, hvor alle er kan få en pause i hverdagen. Med lækker mad som er til at betale, varierende efter markedets og årstidens udvalg.

 

Hvad kan du/i bruge nomineringen til?

Vi er superglade for og stolte af nomineringen, som kan hjælpe os til at skabe opmærksomhed om vores lille restaurant og butikkerne i enden af Søndergade. Vi ligger jo i udkanten af gågaden. En udkant, som ofte bliver overset, når bølgerne går højt på eksempelvis torvet eller ved havnen.