Silkeborgs bedste spisested 2020

Læs præsentationen af din nominerede her og giv din stemme

Afstemning

Stem på din favorit

Stem på på Silkeborgs bedste spisested

Her er der stemning, hygge og altid den gode stemning som spiller en rolle. Maden spiller selvfølgelig også en rolle om det så er thai, græsk, amerikansk, dansk – bare kvaliteten og servicen er i top.

Café Evald
SONY DSC

Evald

Evald er et franskinspireret brasserie og café. Placeret på Papirfabrikken med Remstrup Å løbende i forhaven. Her kan man komme forbi til en tre-retters menu, et koldt glas hvidvin, frokost eller byens bedste kop kaffe – hvis personalet selv skal sige det. Maden er fremstillet fra bunden med masser af kærlighed og med fokus på danskproducerede råvarer af bedste kvalitet. Evald støtter lokale og danske producenter og leverandører, da dette også er med til at fastholde danske arbejdspladser.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Evald er ifølge indehaverne noget særligt. Lige fra omgivelser over maden og drikkevarer til medarbejdere. På Evald er der således en helt særlig ånd blandt medarbejderne, der hjælper og støtter hinanden i hverdagen. Det betyder glade medarbejdere, hvilket bliver bemærket af gæsterne.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Det betyder, at vi har byens bedste gæster! De har nemlig nomineret os til byens bedste spisested, og det er enormt stort og flot at få denne anerkendelse. Så tusind tak til jer, der har stemt på os.

Kafferisterriet
BEDSTE SPISESTED - Kafferisterriet

Kafferisterriet

Kafferisteriets køkken er nordiskinspireret med vægt på gamle danske traditioner med et tvist. Spisestedet holder af at gøre hver ret til en unik oplevelse, som frister øjnene og forkæler smagsløgene. Rammerne indbyder til en kvalitets madoplevelse med gode og så vidt muligt lokale råvarer - og en god kop hjemmeristet kaffe.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Unikke rammer for den unikke oplevelse. Smagsoplevelser, hvor hver enkelt element er gennemtænkt. Kafferisteriet har et ønske om at give kunderne en gastronomisk oplevelse. Med et smil på læben under uformelle omgivelser - og helst med oplevelsen af, at have fået noget ekstra.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

For os er det en kæmpe ære at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«, da vi ved at konkurrencen fra de større steder er stor. Men vi vil takke dem, som har stemt på vores lille oase og glæder os til at servere en masse god mad til jer alle. Da vi fik beskeden om, at vi var indstillet, klappede vi i vores hænder og hinanden på skulderen, fordi vi syntes, vi har arbejdet hård for at nå hertil.

Panorama
panorama

Panorama

Panorama Mad og Vin er placeret på Torvet 1B. Vores frokostkort tilbyder klassiske frokostretter og ikke mindst vores højtbelagte smørrebrød. Til aftenen serveres klassiske danske og franske retter med vores helt eget tvist. Vores tilbehør til retterne varieres dagligt, da vi nemt lader os inspirerer og begejstre over alle de skønne danske råvarer. Vi har en stor passion for mad og vin og ønsker at give vores gæster den bedste oplevelse, i vores hyggelige restaurant. Vi sætter en stor ære i selv at tage imod og beværte vores gæster. Synergien imellem maden, vinen og vores helt fantastiske gæster, giver vores sted sjæl, liv og charme.

Hvad skal der til for at være et godt spisested?

For at kunne kalde sig et godt spisested, mener vi at noget af det vigtigste er høj kvalitet på råvarer. Vi mener at råvarerne bør vælges ud fra 'det bedste der fåes på dagen'. På den måde kræser vi om detaljerne i vores retter. Desuden mener vi at der skal være retter på menukortet, som du ikke lige selv giver dig i kast med, retter som udfordre godt håndværk og viser passion. Serveringen og præsentationen af retterne mener vi er et vigtigt parameter, så gæsterne på den måde guides til at finde alle smagene frem.

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

Vi har hele tiden vidst at vi har Silkeborgs bedste gæster! Indstillingen til Silkeborgs Bedste Spisested gør os rørt og stolt. En stor tak til vores gæster, og dem som har nomineret os. Vi er meget taknemmelige og vil selvfølgelig fortsætte med at gøre vores aller bedste for at give vores gæster en fantastisk oplevelse når de kommer og spiser hos os.

Simpel
BEDSTE SPISESTED - SIMPEL

Simpel

Simpel er et osteria og kan lidt af hvert. Specielt indenfor den sydeuropæiske madtradition, der også handler om en afslappet atmosfære. Om dagen frister disk og modningsskab med specialiteter, og så har Simpel et begrænset fast menukort, der dagligt bliver suppleret af specials. Simpel har ikke fast åben om aftenen, men afholder mange events. Fredag byder eksempelvis ofte på Social Dining, hvor alle møder ind på samme tid og får den samme menu med mange små retter. Der tilbydes også mad ud af huset, og også her er specielt antipasti populær.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Konceptet er navnet. Simpel. Udgangspunktet er at bruge tid på at finde de helt rigtige råvarer hos de helt rigtige leverandører. Fokus er at sikre, at råvarernes kvaliteter kommer frem alene eller i kombination med andre. Det handler om smagsoplevelser og en umiddelbar tilgang.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Vi er utroligt stolte af nomineringen. Simpel blev grundlagt for halvandet år siden, og vi er meget taknemmelig for en fantastisk start og vores mange gæster, der har lyst til at være en del af vores fællesskab på Søndergade. Vi gør meget ud af at være i tæt kontakt med vores gæster, og tager dem med på råd. Der er ikke er langt fra tanke til handling, hvis en god idé dukker op. Vores gæster er med til at forme konceptet, og derfor er nomineringen til os alle sammen.

Zorba
BEDSTE SPISESTED - Zorba

Zorba

Zorba er en middelhavsrestaurant i hjertet af Silkeborg med særligt fokus på det græske køkken. Her er plads til venindehygge, familiesammenkomst eller forretningsmiddag. Ifølge indehaverne er det græske køkken særligt godt til at samle dem, man holder af. Man samles om maden og om hyggen ved bordet.

Hvad gør stedet til noget særligt?

Zorba er kendetegnet ved et team, der hjælper og støtter hinanden. Den energi smitter af på gæsterne, der kan spise mezé - det græske ord for tapas. Menuen deles om bordet, ligesom i en græsk familie. Zorba har tillige en frodig gårdhave med vinstokke, figentræ og farverige blomster, der får kunderne til at føle sig under sydlige himmelstrøg. På Zorba får man således en pause fra hverdagen, og kommer for en stund på en miniferie. Selv på en tirsdag aften.

Hvad betyder det at blive indstillet til »Silkeborgs Bedste«?

Det er en kæmpe ære at blive indstillet til byens bedste. Vi er jo blevet nomineret af vores gæster, så det er en enorm anerkendelse og et stort klap på skulderen. Rent fysisk betyder det, at vores ømme stænger bliver mindre ømme og vores smil bliver endnu større! Tusind tak til vores gæster for denne anerkendelse!