Skip to content

Silkeborgs bedste spisested 2018

Stort tillykke til vinderen og tak til alle som har stemt

Vinder

Silkeborgs bedste spisested 2018

Vinderen af  Silkeborgs bedste spisested 2018 er fundet

Stort tillykke til Café Evald, vinderen af Silkeborgs bedste spisested 2018

cafe-evald
Café Evald
cafeevald

Café Evald

Evald åbnede i sommeren 2003 og er inspireret af den franske brasserie kultur. Uanset om du kommer for en 3 retters menu med vin og cocktails til, eller om du blot kommer forbi til en kop kaffe fra The Coffee Collective, så vil du opleve stemningen på Evald være afslappet, hyggelig og bare noget helt særligt.

Hvad skal der til for at være et godt spisested?

For at være et godt spisested, skal der være dejlig mad på menuen, god betjening, hyggelige rammer og god stemning. I Danmark bliver der produceret verdens bedste råvarer og det betyder noget for os, at den mad vi serverer er lavet fra bunden og af kvalitetsvarer fra lokale leverandører og producenter. Vi skifter ofte ud i vores menukort, for at følge årstidens udvalg af råvarer, men også fordi vi har flere kokkeelever i køkkenet, som skal lære de franske klassikere til perfektion.

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

Det betyder rigtig meget for os at vi er blevet indstillet til byens bedste spisested! Vores smil er kæmpestore og vores maver er fyldt med lykke fordi vi er blevet nomineret. Det er en kæmpe ære! Vi har byens bedste gæster og er lykkelige for nomineringen.

Drewsens
drewseeens

Drewsens

Hvad skal der til for at være et godt spisested?

Hos os på DREWSENS mener vi, at vi med en ærlig og innovativ tilgang til drift har sporet os ind på et spændende koncept, samt at vi med en konstant udvikling gør forbrugeren nysgerrig og tørstig, hvilket i sidste ende har mundet ud i denne nominering.. kan også være fordi vi laver noget, som vi selv og gæsten godt kan li 😉

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

Vi er meget stolte af at blive nomineret i denne kategori, og vi sætter stor pris på opbakningen fra vores gæster, som i sidste ende er hele grundlaget for vores eksistens! Så tak til alle jer der har taget sig tid til at stemme på os i det gamle rådhus!

Okkels
okkels

Okkels

Okkels er stedet, hvor mennesker i alle aldre mødes til en frisklavet hjemmelavet is, en god kop kaffe eller vores håndlavede shakes. Vi bruger kun de bedste råvarer, så vores skønne kunder kan altid forvente at nyde produkter af bedste kvalitet, serveret af byens bedste personale.

Hvad skal der til for at være et godt spisested?

Et godt spisested skal udstråle hygge og stemning, være kvalitetsbevidst og formå at sætte kunden i fokus lige fra det øjeblik kunden træder ind i din butik.

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

Selvom vi er meget ydmyge hos Okkels er vi samtidig meget beæret og stolte over nomineringen af denne pris. Dejligt at vores hårde arbejde gennem snart 14 år bliver honoreret af alle vore dejlige kunder. Det er et stærkt felt, som alle har fortjent at vinde.

Panorama
panorama

Panorama

Panorama Mad og Vin er Silkeborgs nye spisested på Skoletorvet. Vores frokostkort tilbyder klassiske frokostretter og ikke mindst vores højtbelagte smørrebrød. Til aftenen serveres klassiske danske og franske retter med vores helt eget tvist. Vores tilbehør til retterne varieres dagligt, da vi nemt lader os inspirerer og begejstre over alle de skønne danske råvarer. Vi har en stor passion for mad og vin og ønsker at give vores gæster den bedste oplevelse, i vores hyggelige restaurant. Vi sætter en stor ære i selv at tage imod og beværte vores gæster. Synergien imellem maden, vinen og vores helt fantastiske gæster, giver vores sted sjæl, liv og charme.

Hvad skal der til for at være et godt spisested?

For at kunne kalde sig et godt spisested, mener vi at noget af det vigtigste er høj kvalitet på råvarer. Vi mener at råvarerne bør vælges ud fra 'det bedste der fåes på dagen'. På den måde kræser vi om detaljerne i vores retter. Desuden mener vi at der skal være retter på menukortet, som du ikke lige selv giver dig i kast med, retter som udfordre godt håndværk og viser passion. Serveringen og præsentationen af retterne mener vi er et vigtigt parameter, så gæsterne på den måde guides til at finde alle smagene frem.

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

Vi har hele tiden vidst at vi har Silkeborgs bedste gæster! Indstillingen til Silkeborgs Bedste Spisested gør os rørt og stolt. En stor tak til vores gæster, og dem som har nomineret os. Vi er meget taknemmelige og vil selvfølgelig fortsætte med at gøre vores aller bedste for at give vores gæster en fantastisk oplevelse når de kommer og spiser hos os.

Zorba
zorba

Zorba

Zorba er en græsk, middelhavs restaurant beliggende midt i Silkeborgs Latinerkvarter. Vores køkken laver græsk mad med et twist. Du kan både smage flere klassiske græske retter og græske retter med et moderne twist. Vores mest populære ret på menuen er vores mezé, som er det græske ord for tapas, her kommer man på en rundtur i køkkenet.

Hvad skal der til for at være et godt spisested?

For at være et godt spisested skal man lave mad med hovedret, armene og ikke mindst hjertet. Som gæst skal man sidde godt i hyggelige rammer og betjeningen skal være i top. Vores køkken har en hemmelig ingrediens som de bruger i alle retterne og det er kærlighed. Ups! Nu afslørede vi hemmeligheden.

Hvad betyder det at blive indstillet til byens bedste?

Vi har smadret tallerkner og råbt ”OOPAA” lige siden vi fandt ud af at vi er nomineret til byens bedste spisested! Vi er lykkelige helt ind i maven, stolte og beæret over at nogen har haft lyst til at nominere os!